Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní přes nimbuzz?

Od: vorelay odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dnes jsem napsal jednim známým z mobilu z nimbuzzu icq chat zprávu když byl známý oonline a ted sem vypnul icko v mobilu a zapnul jsem ho v počítači chci se zeptat jestli se to nějak nevyruší a jakmile budu online na mobilu, jestli ji to dojde.Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

jakmile se připojíte k icq účtu, tak se na původním místě automaticky odpojíte, takže pokud se vzkaz v pořádku odeslal, tak by měl i dojít, nijak se to nezruší.

vorelay
hodnocení

Jasně, ale jak je to stím když z mobilu pošlu někomu kdo je ofline a pak se odpojím na mobilu a pripojim se na pc jestli ji dojde jakmile se přiojim na pc to co jsem ji posilal z mobilu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]