Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při uploadu připojení k Internetu spadne

Od: mrmarkii odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Měl bych takový dotaz, nebo spíše jako vyřešt problém týkající se připojení k Internetu. Mám připojení k internetu od O2 a někdy, nebo spíše vždycky, když nahrávám nějaké delší video (20-30 minut) na YouTube, zhruba v půlce nahrávání mi spadne připojení k Internetu a musím vždycky restartovat modem.

Proto Vás žádám o radu, jak tento problém vyřešit. Jinak, co se týče ještě modemu, mám modem comtrend vr-3026e a bezdrátové připojení k Intenetu (Wi-Fi). Stolní PC nemam a ani kabel. připojení, ale samotný kabel mam, ale mam notebook a tam spíše využívám ''wifinu''.

Předem děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus napsat do O2.

mowla*
hodnocení

0x

Zkus kabelové připojení - kvůli vyloučení přetížení wifiny...

doplněno 09.01.13 19:50:

To Zajixxx: To bys koukal, jak rychle lze přehřát koncový obvod wifi - zvlášť s ´integrovanou´ anténou... ;)

mrmarkii
hodnocení

Dobře, zkusím to, ikdyž mě to taky napadlo...

zajixxx*
hodnocení

0x

Jeden uživatel uřčitě není schopen přetížit wifinu...

mrmarkii
hodnocení

V tom máte pravdu, jeden uživatel není na naší síťi připojen, je nás dva, ale oba dva máme notebooky a on spíše stahuje. Já jsem mu proto blokl uloz.to, ze kterého stahuje, protože už má hrozně moc filmu a blokl jsem mu to (jsem správce síťě), ale s tou wi-finou už fakt nevím...

mrmarkii
hodnocení

Teď jsem si pohrál s administrací modemu, doufám, že se to vyřešilo... Nahrávám na YouTube video a jde to... Smazal jsem pouze z listu zablokovaných odkazů ulož.to a nějakým způsobem to jde, ale nevím, jak vyřešit to s tím blokováním na ulož.to. Nějak to vyřeším pomocí avastu na notebooku uživatele, který je přímo ''závislý'' na uložtu. Jinak děkuji za odpověďi.

kangaroo*
hodnocení

0x

Nastav si v routeru QoS politiku a taky pokud router umožnuje omezení rychlosti pro jednotlivé uživatele. A vyzkoušej ten kabel, ale rozhodně musíš nastavit ideální QoS politiku přenosů na google možná najdeš od někoho screen ideálního nastavení tohoto routeru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]