Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z radia

Od: bluebird® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, prosím Vás chtěl bych poradit měl jsem rozhovor v radiu asi 10 minut, tet si to přehrávám v archivu radia ale bojím se, že to časem smažou a já nebudu mít záznam a proto bych se chtěl zeptat nevíte někdo jak stáhnout rozhovor z archivu radia do počítače chtěl bych si to schovat na památku a nevím přes jaký program to stáhnout. Předem děkuji za radu s pozdravem Venda

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Můžeš to stáhnout třeba pomocí doplňku DownloadHelper ve Firefoxu. Vyzkoušel jsem a funguje to.

angelcze*

A nebo to mužeš nahrát pomocí programu který nahravá zvuky který projdou zvukovou kartou. Stačí u programu zapnout nahrávání, zapnout to radio a nechat nahrávat. Po skončení toho co chceš vypneš nahrávání uložíš si to jako soubor.

třeba tady jeden program

stahuj.centrum.cz/...

slonbonjohn*

Zbytečně složitý

hodnocení

Moc děkuji mám to v PC a ještě bych měl otázku, když bych to chtěl nějak sestříhat a upravit nevíte přes který program by to šlo předem děkuji za odpověd Venda

pravdomluvny*

Já používám Nero Wave Editor, který je součástí vypalovacího programu NERO.

doplněno 20.08.09 22:03:

Můžeš použít třeba také program AUDACITY.

slonbonjohn*

Zrovna tohle jsem chtěl vyzkoušet a poradit, ale ouha, dnes jsem DH aktualizoval a nějak mě umřel. Takže jdu koumat, co se zase pos..lo*bum*

pravdomluvny*

To slonbonjohn: stará dobrá rada zní: Pokud něco funguje, nešťourej do toho! To platí i pro aktualizace (někdy) :)

slonbonjohn*

No jo, no ...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Dej sem odkaz na ten rozhovor a kouknem, co se dá dělat

hodnocení

je to tento odkaz rozhlas.cz/... a je to pod tímhle názvem hned na začátku je rozhovor se mnou předem děkuji

14.12.2008 13:05
HOBBY Magazín (ČRo Pardubice)
Hobby magazín 14.12. 2008

angelcze*

Hned vedle máš DOWNLOAD tak na to klikni a ulož to kam potřebuješ.

hodnocení

no jo ale já vedle nic nemám jen info

cybermagefroll*

V tom případě si logicky ten pořad stáhnout nemůžete.

doplněno 18.08.09 22:17:

Download / Stream = pořad lze stáhnout nebo přehrát.

doplněno 18.08.09 22:35:

Když tady čtu všechny ty fungující nebo nefungující způsoby jak to obejít tak by možná bylo nejlepší přímo o dotyčnou pasáž s rozhovorem rádio slušně požádat;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]