Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tak jsem tu zas.
Chtěla jsem si k notebooku připojit svoji klávesnici, kterou mám na stolním PC, jsem na ni zvyklá. Jenže jde připojit jen do PS2 portu, tak jsem si koupila redukci z PS2 do USB.
Připojila jsem, ale prý zaříření nejde nainstalovat, ať jej zkusím odpojit, znovu připojit a když to nepůjde, tak připojit nové zařízení.
No, já jinou klávesnici kupovat nechci, fakt se s tím nedá nic dělat? Zkoušela jsem i nainstalovat ovladače z CD, které jsem dostala ke klávesnici, ale taky to nepomohlo. Na PC mám Visty, jestli je to důležité.
Prosím poraďte, díky.
Redukci je hodne a pokud jste koupila jednu z nejlevnejsich tak ty vetsinou ani moc nefunguji. Chce to nejakou lepsi
dvtech.shop.ekatalog.biz/... zohle by behat mohlo. Ale nic neni stoprocentni
No, jen ještě pro upřesnění, nevím jestli to k něčemu bude, ale notebook je Asus F5GL, klávesnice s portem PS2 je od firmy Genius (na CD, které bylo ke klávesnici přiloženo je toto Comfy KB-21e Scroll, Comfy KB-19e, KB-09e, ale nevím, co to znamená A na redukci je napsáno MH PS2 to USB Adapter (to je ale vlastně k ničemu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.