Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PS2 klávesnice do USB portu

Od: jahoda315* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, tak jsem tu zas. :(

Chtěla jsem si k notebooku připojit svoji klávesnici, kterou mám na stolním PC, jsem na ni zvyklá. Jenže jde připojit jen do PS2 portu, tak jsem si koupila redukci z PS2 do USB.

Připojila jsem, ale prý zaříření nejde nainstalovat, ať jej zkusím odpojit, znovu připojit a když to nepůjde, tak připojit nové zařízení.

No, já jinou klávesnici kupovat nechci, fakt se s tím nedá nic dělat? Zkoušela jsem i nainstalovat ovladače z CD, které jsem dostala ke klávesnici, ale taky to nepomohlo. Na PC mám Visty, jestli je to důležité.

Prosím poraďte, díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hepcziiik*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jste neuvedla žádné konkrétnější údaje o klávesnici, tak těžko radit. Zkuste na www stránkách výrobce sehnat ovladače, třeba se tam něco najde

hodnocení

0x

Redukci je hodne a pokud jste koupila jednu z nejlevnejsich tak ty vetsinou ani moc nefunguji. Chce to nejakou lepsi

dvtech.shop.ekatalog.biz/... zohle by behat mohlo. Ale nic neni stoprocentni

jahoda315*
hodnocení

No, jen ještě pro upřesnění, nevím jestli to k něčemu bude, ale notebook je Asus F5GL, klávesnice s portem PS2 je od firmy Genius (na CD, které bylo ke klávesnici přiloženo je toto Comfy KB-21e Scroll, Comfy KB-19e, KB-09e, ale nevím, co to znamená:( A na redukci je napsáno MH PS2 to USB Adapter (to je ale vlastně k ničemu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]