Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
problém s mechanikou.někdy se mi stane že se mi nechce vúbec visunout a až na po 5 (jak kdy) se mi teprv visune někdy musí pomoct restart.Zjistil sem že pomáhá lehké bouchnutí .Neni to tak hrozná závada ale někdy mi to vadí.
děkuji za rady
Vysune, nevysune, ale jak? Stisknutím knoflíku na mechanice? Zavoláním přes průzkumníka a povel vysunout, nebo je ikona mechaniky na ploše a neraguje na poklep, nebo nelze pravou myší dát tamtéž vysunout?
Jakkoliv,Stisknutim knoflíku na mechanice i přes prúzkumníka no prostě nereaguje na povel visunout až tak po pár pokusech se konečně visune.
Nedrhnou dvířka třeba o bednu nebo druhé dvířka jak to mají některé bedny? Zkus jim malinko pomoci...
To ne,ale řekl bych že to drhne někde uvnitř mechaniky .Lze se nák podivat dovnitř do té mechaniky? díky za snahu řešit problém
Jasně že se tam jde dostat. Vyndáš ji z pc a uvidíš většinou zespoda šroubky. Nech mechaniku otevřenou- musíš vycvaknout ten přední rámeček, ale to tě napadně až ji vyndáš z počítače. Hele tady je i nějakej popis casemodding.wu.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.