Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanika se někdy nevysune

Od: sailer* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

problém s mechanikou.někdy se mi stane že se mi nechce vúbec visunout a až na po 5 (jak kdy) se mi teprv visune někdy musí pomoct restart.Zjistil sem že pomáhá lehké bouchnutí *zed*.Neni to tak hrozná závada ale někdy mi to vadí.

děkuji za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se ti nevysouvá mechanika jak má, bude to nespíš mechanický problém přímo v cd. Pokud můžeš, tak si vypujč nějakou, třeba od kamaráda a vyzkoušej zda funguje ovládání. Pokud ne, tak oprava tvého cd by byla asi nákladnější než zakoupení nového.

troja*
hodnocení

0x

Vysune, nevysune, ale jak? Stisknutím knoflíku na mechanice? Zavoláním přes průzkumníka a povel vysunout, nebo je ikona mechaniky na ploše a neraguje na poklep, nebo nelze pravou myší dát tamtéž vysunout?

nexis*
hodnocení

Jakkoliv,Stisknutim knoflíku na mechanice i přes prúzkumníka no prostě nereaguje na povel visunout až tak po pár pokusech se konečně visune.

Nedrhnou dvířka třeba o bednu nebo druhé dvířka jak to mají některé bedny? Zkus jim malinko pomoci...

nexis*
hodnocení

To ne,ale řekl bych že to drhne někde uvnitř mechaniky *nevi*.Lze se nák podivat dovnitř do té mechaniky? díky za snahu řešit problém

Jasně že se tam jde dostat. Vyndáš ji z pc a uvidíš většinou zespoda šroubky. Nech mechaniku otevřenou- musíš vycvaknout ten přední rámeček, ale to tě napadně až ji vyndáš z počítače. Hele tady je i nějakej popis casemodding.wu.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]