Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus EAH4850 512 Mb

Od: maggot* odpovědí: 3 změna:

Zdravim!

Tuto kartu mam par dni alza.cz/... a mam problem s rozlisenim ve hrach. Zakladni rozliseni mam 1920x1080 mam monitor Benq E2200HD 22ku, kdyz ve hre nastavim jine nastaveni nez to co mam na plose tak mi obraz se rozleze tak ze mam videt jen kus a je to tak velke ze bych potreboval minimalne 50ku monitor a to je hruza :-D. Kdyz to chci vyscreenovat tak na obrazku to vypada v pohode ale na monitoru vidim jenom kus napriklad v menu vidim jenom kousek rohu a vsechno je strasne roztahli. Mam posledni ovladace a dokonce jsem zkusil i nejaky fix od Asusu nemel jste nekdo taky takovy problem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemá monitor v menu nějaký auto adjust? Nebo něco podobnýho?

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Co jsem koukal po netu tak vysloveně problémová karta. Jaký máš Windows? Možná bych zkusil odinstalovat ovladače a nainstalovat je znova (případně novější pokud jsou) Ale problém může být i někde a může jít i o nějakou banální záležitost v nastavení.

maggot*
hodnocení

No monitor auto adjust ma ale to se nic nestane mozna trochu si stim obrazem pohraje ale vysledek je furt katastrofickej...nejnovejsi ovladace mam ale tak zkusim je odinstalovat a znovu dat to jsem jeste nezkousel ale jinak uz me vubec nic nenapada.

doplněno 17.08.09 10:55:

Windowsi mam Xp Prof.

doplněno 17.08.09 11:41:

Taky je divny ze kdyz se podivam do spravce zarizeni tak u Monitoru mam Vychozi monitor a jeste pred tim nez jsem daval jinou grafickou kartu tak mi to tam normalne psalo Benq Siemens je to divny. Kdyz dam aktualizovat ovladac dam i dokonce manualni Cd od monitoru do cdromky tak neni schopno to ten ovladac najit a je tam porad Vychozi monitor nebo taky tam jeste muzu manualne nastavit Monitor Plug and Play ale to vubec nevim co to znamena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]