Nejste přihlášen/a.
, chci si koupit notebook, ale nemám s tím skoro žádné skušenosti a hodila by se mi tedy každá rada popř.
jestli byste mi hli doporučit konkrétní značku či výrobek nebo mi říct, na co si mám dávvat pozor?
Abych byla konkrétnější: původně jsem si přála 17palců obrazovku, ale tyto notebooky jsou težké,
jsou brzy vybité a vyšší cena .Notebook budu mít nejspíš hlavně doma pro sledování filmů a další zábavu,
ale taky s ním budu cestovat a budu ho používat ke studiu ( jdu na střední školu).
Takže potřebuji notebook pro normální využití, aby nebyl moc kazový, byterka něco vydžela a čím větší obrazovka tím líp.
Nemám moc financí...cena kolem 12.000,-
Nejsem si jistá jestli za takovou cenu koupím slušný notebook, ale byla bych moooc vděčná za jakoukoli radu
a jetě aličkost...já opravdu nejsem technický typ a vůbec nerozumím jakýmkoli odborným názvům.
Za tyto peníze pořídíš pro tebe vejmi slušný noťas. vyber si 15ti palcový. Značku ti záměrně nebudu nabízet, protože každý tady preferuje značku svoji. Rada, vezmi penízky a zajdi se podívat do prodejny, které jsou zaměřeny na prodej PC. Nechoď do obchodňáků. Slušný prodejce se zeptá jaké máš představy a podle toho ti nabídne co je v sortimentu. Jelikož je toho obrovská spousta, tak bych ti poradil, vezmi ssebou někoho, kdo tomu alespoň trochu rozumí a sama si srovnej v hlavě co od notebooku opravdu budeš potřebovat. Dnes je trh nasycen a kvalita je téměř srovnatelná. Dobrou volbu
Radil bych ti vykašlat se na řidičák na motorku a raději připlatit na noťasu nebo budeš litovat. Nejlepší značky jsou Dell, HP, lenovo. Asus beru jako střed, ale tak jako tak noťas s 15,4 úhlopříčkou, slušná konfigurace, dobrá baterka, tak to se za 12 nechytáš. Leda ze by sis pořídila třeba netbook Asus EE, což je asi tak 10 úhlopříčka, ten vydrží na baterku hodně, je malinký, dobře přenosný, ale zase pro někoho až moc prťavej a ne moc výkonej. A pokud zábavou myslíš hry a to nové hry a trváš na výdrži tak to s cenou hodně přitlač.
Takže nejdřív si rozmysli na co to opravdu chceš, protože k něčemu se musíš přiklonit víc a k něčemu míň a pak můžem začít něco navrhovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.