Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZAMRZNUTÍ HRY

Od: lundisek12* odpovědí: 3 změna:

DOBRÝ DEN

při hraní náročnějších her mi samovolně pc zamrzne a nebo se přes monitor objevují černé mihotající čáry A NÁSLEDNĚ ZAMRZNE.nepomůže nic jiného než tvrdý restart.

parametry pc-AMD ATHLON 64 X2 7750+2x 2,7GHz!, L2 cache 1MB! L3 cache 2MB! Tento cpu je postaven na novém jádru KUMA s architekturou Stars K10 ,lack Edition, to znamená že má odemčený násobič a lze jej snadno přetaktovat až na 3,3 GHz!, 4GB rychlé paměti DDR2 800MHz pracující v dual chanel režimu (dvojnásobná propustnost!) , Značkový rychlý pevný disk Western Digital 500 GB 7200 RPM SATA II 16MB cache, DVD supermulti vypalovačka Samsung s podporou všech známých formátů DVD a CD s rychlostí zápisu až 22x! a podporou potisku médií Light Scribe, Samostatná grafická karta 3D s výkonným čipem nVidia GeForce 8500 GT 256MB ve slotu PCI-E x16 (plná podpora DirectX 10 a dalších nejnovějších technologií), síťová karta 1Gb ,zvuková karta 8-CH (7.1) High Definition Audio. To vše postaveno na vynikající základní desce špičkového výrobce Gigabyte.
PROSÍM PORADÍTE DĚKUJI LUCIE

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkontrolovat teploty- utilita od výrobce desky, nebo speed fan, nebo everest. Dále zkouknout větráčky, případně vyfoukat od prachu- v prašném prostředí je už během půl roku pěkný nánost prachu na chladičích. Může to být taky vadný/nedostačující zdroj a to pro začátek stačí

lundisek12*
hodnocení

Dnes ráno už jsem větráčky vyčisitila. Zdroj 350w a ještě -pc je staré 3 měsíce.

OPISUJI HODNOTY GPU74C

TEMP1 26C

TEMP2 -5C

TEMP 3 44C

HDO 42C

CORE 41C

CORE 74C

AMBIENT 0C

UŽ DVAKRÁT JSEM REKLAMOVALA GRAFICKOU KARTU,BYLA VADNÁ.

doplněno 16.08.09 21:29:

Bližší seznámení s mým pc je na této stránce.

aukro.cz/...

Grafika...nu klidně může být znovu vadná, ale teď mě děsí ten zdroj. 350W to je docela slabota, zvláště pokud je to nějaký alá eurocase a jemu podobný. Pokud máte možnost tak bych radil vyzkoušet jiný zdroj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]