Mám PC s oper. syst. Verze Microsoft Windows 5.1 (sestavení 2.600.xpsp_sp2_grd.050301-1519, service Pack 2) a potřeboval bych vědět, proč se mi najednou zablokoval zvuk u FM rádia a TV, když obraz normálně jde. Pokud by bylo nutné program Honestech TVR znovu nainstalovat, poraďte mně, kde je.Nebo jestli existuje něco jiného.TV karta je TVR PCI s TV tunerem.Jsem začátečník ,tak promiňte nepřesnosti. Díky za pomoc.
Zdravim,nevim přesně jaký máš problém,ale co já vím,tak se to u Honestechu občas stává a příčinou je nějaký vir,ne vir jako normálně známe,ale spíš něco podobného spamu a spywaru.Jak to srovnat se mi nepodařilo zjistit,ale jednoznačně pomáhá přeinstalovat zvukovku a když ani to nepomůže,tak kmplet. formát W.pomůže to i v jiných věcech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.