Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenosti s mmorpg MUonline? Nainstaloval jsem si hru, patch, hudbu,
stahl všechny updaty,ale kdyz hru spustim tak nemužu přečíst ani písmeno,písmenka jsou
vykreslena jen tak na půl vypada to jako rozsypany čaj nebo kafe...
Co s tím?/zmena rozlišení nepomáhá/
0x
A ses si jisty, ze mas evropskou verzi? Vice na www.muonline.in.th/![]()
Je to na OS pro nej doporucenym?... treba byl vytvoren pro Win98 a ty to mas na XP nebo obracene.
a instaluju to i podle navodu na serrveru stoupa ale ani to mi nepomohlo uz se mi jednou podarilo se dostat na login do hry ale pismena a nic nejde precist hru znam moc dobre vim co kam vyplnit ale kdyz sem dal conect tak se mi nahore ukazal tabulka kterou sem s tezi precet ale jo prej ze nemam patche nemohli by ste mi nekdo poradit kde sezenu patch na server locrus byl bych vam vdecnej napiste mi na mejl Antiterous@seznam.cz dikec
0x
0x
cau lidi,
nevim kdo jak moc tohle cte, ale na nehrajte na oficialnim serveru, dost hakeru a jinych lidi
osobne hraju na ceskym serveru CISMU...maximalne doporucuju, zkusil jsem hodne serveru, ale jak je to tady zvladnute, nema to chybu, proste supr...doporucuju...
CISMU server nejlepsi![]()
no s tím že je cismu nej máš pravdu.. teď čekám až tam bude wipe
jen pro radost hraju na server 1.00l co má kamoš![]()
Liquid(Sm) 30 rest... Husita
0x
muforum.webz.cz/
je to novej server diky za pochopeni
a jeste INFORMACE:
registrovat se muzete ZDE:
muknights.sytes.net:8080/index.php?op=REGISTER
topku mate ZDE:
muknights.sytes.net:8080/index.php?op=RANKINGS
když budete chtit zexcelovat item(15creationu normal itemi 30creationu ty lepsi itemi jako:huricane, dark syde ,nature,FP,mace of king,phantom mace,absolute staff of archangel,kundum staff.
tak se reknete mi a ja vam je zexceluju kdyz budete mit pocet creationu v bedne i s veci
jinac resety mam taky nastarost reknete mi a ja vas resetnu za ress body 300 a lvl ress od 400 exp 280%
jinak ve hre sem urcite od 13.00-15.00
jinak sem ve hre jak se mi zlibi
kdyz me ve hre nezastihnete poslete soukromou spravu
-
-
-
-
diky že jste si tohle precetli
Admin Mr.Srotak
Je to sice anglický, ale nej server, co jsem zatim viděl
mu.heroia.comfakt boží ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.