Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MUonline

Od: aquila odpovědí: 29 změna:

Má někdo zkušenosti s mmorpg MUonline? Nainstaloval jsem si hru, patch, hudbu,

stahl všechny updaty,ale kdyz hru spustim tak nemužu přečíst ani písmeno,písmenka jsou

vykreslena jen tak na půl vypada to jako rozsypany čaj nebo kafe...

Co s tím?/zmena rozlišení nepomáhá/

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hlod
hodnocení

0x

A ses si jisty, ze mas evropskou verzi? Vice na www.muonline.in.th/*smich*

Je to na OS pro nej doporucenym?... treba byl vytvoren pro Win98 a ty to mas na XP nebo obracene.

chat-man
sem totalne nasranej stahuju mucko uz asi po 16 a porad mi to nejde
a instaluju to i podle navodu na serrveru stoupa ale ani to mi nepomohlo uz se mi jednou podarilo se dostat na login do hry ale pismena a nic nejde precist hru znam moc dobre vim co kam vyplnit ale kdyz sem dal conect tak se mi nahore ukazal tabulka kterou sem s tezi precet ale jo prej ze nemam patche nemohli by ste mi nekdo poradit kde sezenu patch na server locrus byl bych vam vdecnej napiste mi na mejl Antiterous@seznam.cz dikec
tomaek
AHojik nevim odkud to stahuješ,alemě ale ostaní co znam to neinstalovaly.ja taky ne a faráto.Jinak se podívej jestli máš založeny herní učet a Accaunt

leif
hodnocení

0x
Ahoj ja MUonline hraju a vsechno bezi v poradku a to nemam nainstalovany ani patche ale doporucil jsem ji nekolika kamaradum a ti meli stejny problem jako ty opravdu netusim cim to je :) jednomu kamaradovy pomohlo nejvetsi rozliseni ale u nekoho ani to nefunguje a proto trpelive stahovat updaty a cekat ze autori chybu opravi a jinak zkus si to zahrat i s touto chybou je to fakt sranda a taky pomaha kdyz nekdo pise velkymy pismeny

jarius*
hodnocení

0x
Tohle dělá při nastavení nejmenšího rozlišení (tuším, že 800*600).

samaell
hodnocení

0x

Ahoj!

Tvuj problem je asi v nastavení rozlišení.Pri startu hry se ti objeví okno s třemi volbami klikni na options a zvol viší rozlišení tím by mněl byt cely problem vyřešen!

Samaell 99 LVL

lukin*
hodnocení

0x
Mam to same protoze od kamosa sem mel prepaleny cd a bylo prepalene blbe
fiola
Čus, hraju to už dlouho a radím jedno. Zkontroluj si, jestli máš aktualizované OVLADAČE od GRAFICKÉ KARTY! ... Toť vše ;)

visual
hodnocení

0x

cau lidi,

nevim kdo jak moc tohle cte, ale na nehrajte na oficialnim serveru, dost hakeru a jinych lidi:( osobne hraju na ceskym serveru CISMU...maximalne doporucuju, zkusil jsem hodne serveru, ale jak je to tady zvladnute, nema to chybu, proste supr...doporucuju...

CISMU server nejlepsi*frajer*

liquid

no s tím že je cismu nej máš pravdu.. teď čekám až tam bude wipe :) jen pro radost hraju na server 1.00l co má kamoš:)

Liquid(Sm) 30 rest... Husita

stoupa player
Debile vubec STOUPA server byl nej.Byl sice pro zacatecniky,ale byl nejlepsi.Uz skoncil.A na jinych servrech me to neba.

anonym*
hodnocení

0x
zdravim vas poprosil bych vas abyste se podivali na
muforum.webz.cz/
je to novej server diky za pochopeni
a jeste INFORMACE:
registrovat se muzete ZDE:
muknights.sytes.net:8080/index.php?op=REGISTER
topku mate ZDE:
muknights.sytes.net:8080/index.php?op=RANKINGS
když budete chtit zexcelovat item(15creationu normal itemi 30creationu ty lepsi itemi jako:huricane, dark syde ,nature,FP,mace of king,phantom mace,absolute staff of archangel,kundum staff.
tak se reknete mi a ja vam je zexceluju kdyz budete mit pocet creationu v bedne i s veci
jinac resety mam taky nastarost reknete mi a ja vas resetnu za ress body 300 a lvl ress od 400 exp 280%
jinak ve hre sem urcite od 13.00-15.00
jinak sem ve hre jak se mi zlibi
kdyz me ve hre nezastihnete poslete soukromou spravu
-
-
-
-
diky že jste si tohle precetli
Admin Mr.Srotak

JJ mu-Knights je good ale hraju(spis hraval jsem)na Stoupa serveru ten je taky GOOD

killerarmen
Cafa, hele prosimte neporadil by jsi mi jak zalozit vlastni Shard na MU? moc bych to rad vyzkousel prosim jestly vis... :)
atyla

Ve woknech ve vlastnostech zakaž vyhlazování hran obrázkových písmen,nebo tak nějak.

*frajer*

killerarmen
a v cem pls *smich*
maco2005
caf . chcem sa spytat aky mas nick v hre . pls napiste pokecame
cubala
Chtel bych si stahnout MU ale nefachci jim uz 2dny webovky
gypsy
Tak skuste Stoupu ta ja taky good *smich*
ogr
skus se mrknout na server HUSITA je fakt good...
www.sezimovousti.cz/mu
HUSITA RULEZZ
mimi-nebo tomasek
Ahoj na stoupu se nezadává www.Stránka je mu.baz.cz ale teď to nefará vubec ani hra nic,tak mě to už začíná srát.Buď dávají reset serveru,nebo ho vymazaly.
an7yk*
hraju MU na cismu,husita,stoupa...a chci jeste jiny servry :) pls napište mi jaky ještě znáte...
dik
efewfse
zmam cist jsou tam jenom darci je to supr zaviruje ti to pocitac ze ho muzes vihodit*nevi**nevi**nevi**nevi*

ronnie*
hodnocení

0x

hele, zahrajte si mu heroia.

Je to sice anglický, ale nej server, co jsem zatim viděl

mu.heroia.com

fakt boží :)

mark*
stoupa server zrusen:(

mmasterkil ( esa the best
zajedte si na esamu nej server 213.215.115.93
bishop*

a.kouby
hodnocení

0x
je to ti mze musis ve windows v vlastnostech plochi v zalozce vzled pod tlacitkem efetky odskrtnout : metoda vyhlazovani rastovych pismen...

kozopi
hodnocení

0x

musis vypnout clear type. je to v nastaveni obrazovky pak

v tech efektech...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]