Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat když vložím instalační cd a chci ověřit kompatibilitu v režimu online tak mi to íše že v možnosti složky je potřeba přidružení. Jak to mám udělat? A chci se zeptat mám Windows Vista home premium jestli by to lo pak přeinstalovat na XPéčka. Děkuju Vám všem za odpovědi
Jediný problém je v paměti. Na 512 MB sice Vista poběží, ale pustíš-li jakýkoliv další program dojede k výraznému zpomalení počítače.
Ano nainstalovat přes XP Vistu lze. windowshelp.micro/...
Třetímu problému příliš nerozumím. Problém v připojení nebo v asociaci souborů? Prosím upřesni co ti to přesně hlásí.
Píše mi to: K souboru není přidružen program, ktery by mohl akci provést. Vytvořte přidružení pomocí ovládajícího panelu Možnosti složky
To je divný. Z čeho konkrétně spoustíte ten test? A zkuste jestli Vám fungují i ostatní programy na PC. Tohle prý dělal s oblibou (u exe souborů) jeden virus.
doplněno 14.08.09 15:51:Může být i problén v tom, že je vaše Windows poškozené nebo došlo k odinstalování nějakého programu, který spouštěl konkrétní soubory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.