Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pujde to vubec na tomto pc

Od: vista553 odpovědí: 8 změna:
dobry den, chci se zeptat mam uz starsi pc a dostal jsem visty, jestli kdyz si na instalacnim cd spustim overeni kompatibility pc, jestli se tomu da verit aby mi pak pc tak nezpomalil na tolik abych ho aspon rozebehl. A dalsi dotaz mam jestli si vy myslite ze to pujde na teto pc: ma to 512 mb ram, procesor intel pentium 4 2.4 ghz, graficka karta nvidia 128 mb, hdd 160 gb

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Určitě by to chtělo rozšířit paměť, ale fungovat by to mohlo.

vista553
hodnocení

0x

Chci se zeptat když vložím instalační cd a chci ověřit kompatibilitu v režimu online tak mi to íše že v možnosti složky je potřeba přidružení. Jak to mám udělat? A chci se zeptat mám Windows Vista home premium jestli by to lo pak přeinstalovat na XPéčka. Děkuju Vám všem za odpovědi

Dalo, ale jestli máš licenci na vista home premium tak by jsi musel dokoupit upgrade na vista bussines a teprve z toho dát downgrade na xp profesional.

Ohledně přidružení- píše ti to určitě mnohem více a bez toho ti nidko neporadí

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Jediný problém je v paměti. Na 512 MB sice Vista poběží, ale pustíš-li jakýkoliv další program dojede k výraznému zpomalení počítače.

Ano nainstalovat přes XP Vistu lze. windowshelp.micro/...

Třetímu problému příliš nerozumím. Problém v připojení nebo v asociaci souborů? Prosím upřesni co ti to přesně hlásí.

krulis*

A z jakého důvodu tam chceš dávat zrovna Visty?

vista553
hodnocení

0x

Píše mi to: K souboru není přidružen program, ktery by mohl akci provést. Vytvořte přidružení pomocí ovládajícího panelu Možnosti složky

perda*

A jaký typ souboru (jakou má příponu) se snažíte otevřít?

cybermagefroll*

To je divný. Z čeho konkrétně spoustíte ten test? A zkuste jestli Vám fungují i ostatní programy na PC. Tohle prý dělal s oblibou (u exe souborů) jeden virus.

doplněno 14.08.09 15:51:

Může být i problén v tom, že je vaše Windows poškozené nebo došlo k odinstalování nějakého programu, který spouštěl konkrétní soubory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma instalace grafické karty

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]