Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox - konec automatického přihlašování

Od: karkule odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Používám Firefoy 3.0.2 ve kterém jsem na dvou nejpoužívanějších stránkách přihlášená natvrdo. Já vím, že to není zdravé, ale prostě to tak vedu. Vždycky jsem jen klikla v záložkách a bez cavyků se mi otevřela požadovaná stránka, kde jsem přihlášená.

Dnes na okamžik vypadla elektrika a od té doby to prostě nefunguje. Snažila jsem se nastavit si pamatování hesel, ale když inkriminovanou stránku otevřu, objeví se mi přihlašovací údaje vypsané i s heslem. Jednak mě to štve a jednak mi to vadí. Poradí mi, prosím, někdo, co s tím je, že už mě to automaticky nepřihlašuje?

Děkuji za konstruktivní rady. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maryfrances*
hodnocení

3x

Dobrý den,

mrkněte se sem, zde se to řešilo:

jasnapaka.bloguje.cz/...

ve zkratce:

1) Zavřete firefox
2) najděte si soubor signons3.txt v adresáři profilu
3) udělejte si jeho zálohu
4) otevřete jej v textovém editoru
5) projeďte si řádek po řádku a hledejte ěščřžýáíéúů a nahraďte je znaky bez diakritiky (lze i pomocí fce Ctrl+H)
6) uložte

Jak najít adresář profilu?

Ve Windows Vista je složka umístěna v C:Users[Uživatelské jméno]AppDataRoamingMozillaFirefoxProfilesdefault.

Ve Windows XP/2000 je složka umístěna v %AppData%MozillaFirefoxProfiles[Náhodné znaky].default. Prohlédněte si C:Documents and Settings [Uživatelské jméno]Data aplikacíMozillaFirefoxProfiles a zbytek by vám měl být jasný.

Ve Windows 95/98/ME je složka umístěna v C:WINDOWSApplication DataMozillaFirefoxProfiles[Náhodné znaky].default

Pokud se Vám nechce s tím párat, nainstalujte zpět 3.0.1 :)

karkule
hodnocení

Díky, prolezla jsem to, jak jste mi poradil, ale znaky s diakritikou tam nemám. Ten FF používám už nejméně půl roku, takže žádná novinka.

karkule
hodnocení

Takže jsem vyzkoušela ještě i bod obnovení, bohužel nepomohlo. Ta diskuse, co jste mi poslal odkaz mě pěkně zviklala, takže asi přeinstaluju... Ale stejně děkuji :)

karkule
hodnocení

Další zpráva: FF mě tak naštval, že jsem nainstalovala Google chrome.

Díky za zájem.

A než tě naštval tak smazala jsi offline prohlížeče (dočasné soubory) a případně i cookies. Zda neni chybka taky tam

karkule
hodnocení

Smazala jsem vše a ještě vyčistila počítač všemi nástroji, co mám :)

Zvykám si na Chrome, jde to, ale dře to :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]