Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi psát na ICQ

Od: annaf* odpovědí: 9 změna:

prosím o radu stáhla jsem icq6.5 a nejde mi tam psát.nevím si rady.moooc děkuju za pomoc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

imis*
hodnocení

2x

Presneji to popište

annaf*
hodnocení

stáhla jsem icq a prostě mi tam nejde psát.smajlíci mi poslat jdou ale psát to opravdu ne.

Nechci vás urazit, ale už jsem taky zažil, že chtěl někdo psát do špatné kolonky- tam kde je celá diskuze a ne jen odpověď.

A jinak kurzor se vůbec neposouvá? Neni jen bílé písmo nebo tak něco?

annaf*
hodnocení

chci psát do správného okýnka a kurzor se neposouvá.

Tak ted me zatim napada jen to co psal imis. Odinstaluj a stahni si novou verzi z icq.com nebo atlasu, podle toho kterou máš

annaf*
hodnocení

děkuji za pomoc nakonec mám problém ve windows ale děkuji za ochotu pomoci

annaf*
hodnocení

tak jsem icq odinstalovala a znovu stáhla a nepíše to.kurzor dělá zvuky ale nic nepíše.

imis*
hodnocení

2x

To mi příde divné. Jestli Vám to šlo na predešlé verzi, tak je možné že v nové verzi ICQ je nejaka chyba. Možná bych to doporučil odinstalovat-restart PC a pak opět nainstalovat.

Jestli Vám to dělalo v předešlé verzi, nebo někde jinde ( např. psaní e-mailu a tak). Pak můžete mít povytaženej kontakt na klavesnici, nebo někde něco špatně nastaveno

annaf*
hodnocení

chci poděkovat za pomoc nakonec mám problém ve windows.ale díky za ochotu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]