Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
při upgradu počítače nám technik zlikvidoval firewire, takže nedostaneme videa z kamery do počítače. Jako možnou opravu nám nyní firma nabízí dvě řešení - vkládám text e-mailu:
Prvním je výměna základní desky za lepší, dražší, která tento port již bude mít integrován v sobě, nicméně toto řešení nevidím jako vhodné vzhledem k tomu, že obnáší náročnou práci a pravděpodobně i reinstalaci operačního systému Windows. Jako mnohem rychlejší, levnější a jednodušší řešení bych viděl v přidání přídavného PCI řadiče Kouwell KW-1582V, který Vám do PC tento i-link přidá.
Můj dotaz zní, jestli druhé nabízené řešení bude stejně kvalitní jako integrovaný port na kartě, nebo jestli nebude např. pomalejší nebo nějakým způsobem nebude okrajovat data... Co byste navrhovali vy? Díky moc za odpověď.
...Prvním je výměna základní desky za lepší, dražší, která tento port již bude mít integrován v sobě
Tím pádem doteď jsi ho taky neměl na desce ne? Každopádně kouwell je dost kvalitní a neviděl bych v něm problém. Ale je to na tobě
Při upgradu měnili i desku, takže na této nové již nebyl. Ale mockrát ti děkuji za odpověď. Jsem už stará babička,v těchhle věcech už se zase tolik nevyznám a vzhledem k předchozímu jednání jsem si nebyla jista, jestli se nejedná o nějakou novou kulišárnu z jejich strany. Ještě jednou velký dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.