Nejste přihlášen/a.
Po pokusu o přihlášení na Skype a následném několikaminutovém čekání se v okénku ukáže hláška: Skype se nemůže připojit. Prosím, zkontrolujte vaše připojení a opakujte přihlášení. Jméno i heslo mám správné, připojení je taky vpořádku, mám čerstvě staženou nejnovější verzi, v čem může být problém? Ve firewallu? Jaké jsou další možnosti?
to je právě to - moc se v tom nevyznám, když jsem to trochu procházela, zjistila jsem že firewall ve windows je vypnutý, zkusila jsem ho zapnout, ve výjimkách byl Skype zaškrtlý, čili povolený, jestli to dobře chápu, jenže v rámci AVG 8.5 mám taky firewall - aktivní - a tam už se v nastavení nevyznám prakticky vůbec. Možná plácám hlouposti, ale tak to vnímám já
Ten ve windows tedy vypni, nevim proč ho zapínáš když máš další. Ten u avg tedy dočasně vypni, tim zjistíš zda to je firewallem avg.com/...
Firewall ve windows jsem tehdy zapla jen na zkoušku co to udělá, hned jsem ho zase vypla - to jen tak mimochodem, a teď když jsem si přečetla tvoji odpověď jsem si řekla, že ještě jednou teda zkusím vypnout firewall v AVG - včera to totiž nemělo na skype vůbec žádný vliv a to mě zmátlo. Teď to ale konečně zabralo, zeptalo se mě to, jestli chci povolit přístup k internetu, tak jsem dala povolit vše a skype už funguje a to i přesto že AVG firewall jsem znovu zprovoznila. Díky za dobře míněné rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.