Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, baterie v notebooku se nenabíjí. Když jej mám zapnutý, napájí se z el. sítě. Baterie se nenabíjí. Zkoušela jsem i vyndávat a zandávat baterii, ale je to stále bez výsledku. (Notebook je v záruce - mám jej reklamovat?) Moc Vás prosím o radu.
Děkuji
Baterka tam asi jinak ani nepůjde, nechal jsi to delší dobu zda se to nechytne? Sice by to mělo začít hned, ale jestli jsi tu baterku vytloukl...,Jinak bych se v tom a reklamoval. Může to být elektronika notebooku, baterka...
Elektronika PC nedovolí kompletní vybití baterie, v případě Li-xxx baterií by to znamenalo jejich fyzickou likvidaci.
Jednoznačně reklamovat, běžně se stává že některý článek baterie je vadný a celá baterie pak nejde nabít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.