Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se nastavit Malování?

Od: 12* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

dá se v Malování (v tom obyčejným Windowsáckým grafickým editoru) přenastavit různé parametry, jako třeba když chci něco do obrázku dopsat, tak se mi tam automaticky hází psaní na bílej podklad (překryje se jím obrázek) a vždycky to růčo musím přepnout na to, aby se to psalo přímo na obrázku. Nevím, jak to hezky vysvětlit, ale snad jste mě pochopili... Nějaké nastavení nebo tak tam nevidím...

A zase tam potřebuju dělat vyloženě jen maličkosti, takže se nechci kvůli blbýmu dopsání komentáře k obrázku učit s nějakým pokročilým grafickým editorem, který má tisíc funkcí a nikoliv intuitivní ovládání :((

Takže jenom mě zajímá jestli to vůbec jde, kdyžtak jak, jinak to holt budu přepínat vždycky ručně no...

Děkuju.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Myslím, že to jde opravdu jen ručně.

V nápovědě se k tématu píše:

Tlačítko Text umožňuje vložit do obrázku text. Klepněte na tlačítko Text a v poli možností pod panelem nástrojů klepněte na styl pozadí. Vyberte barvu v panelu barev, klepněte do obrázku a napište text. Dokud neklepnete na jiný nástroj nebo na jiné místo v obrázku, můžete měnit velikost textového pole, jeho polohu, typ písma, velikost písma a formátování textu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]