Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Počítač: Pentium III, nepatrně paměti, Win 98SE, MB neznámá. Trochu jsem se v něm vrtal. Při startu teď začne najíždět, disk je slyšet, ventilátor procáku se točí, ale na monitoru nic. A píská na mě! Zhruba tak 1s zvuk a 1s prodleva. A pořád se to opakuje. Nevíte co to může být? Napadlo mě třeba hlášení vybité baterie na desce. Ještě jsem se s tím nesetkal. Díky za rady.
Asi si neco povytah nevim presne co tenhle ton signalizuje ale zkus jestli mas poradne zapojene RAMky, procesor muze byt taky povytazeny z patice, uz sem videl u znameho, ktery cistil vetrak a jelikoz byl k procaku pastou "prilepeny" tak to cely povytah a ani si toho nevsim.
Díky za radu, ale samozřejmě jsem všechno projel už nekolikrát. Prohlédl, dostrkal, utáhl, zkontroloval...Zajímá mě konkrétní význam toho zvuku.
Melo by to byt popsany v manualu od zakladky ale jelikoz neznas typ tak asi ani nemas manual co? Nebo jestli mas instalacni Cd tak tam by mohl byt manual a pokud ne tak by tam alespon najdes typ zakladni desky a to by se uz treba dal manual dohledat na internetu nebo kdyz se kouknes primo na zakladni desku tak tam obcas je napsany typ nebo alespon kod ktery opises do googlu a zkusis to pomoci nej najit. Dalsi moznost muzes zkusit nejaky program treba Everes
Určitě Ti děkuju za snahu pomoci. Pokud jsi schopen určit typ MB podle nápisu Made In Taiwan, budu Ti velmi vděčný. Žádné inst. CD nemám. Ten comp je v podstatě na výhoz. Jen jsem ho chtěl dát známému, kterému kleklo něco ještě staršího. A tím Everestem bych ho rád projel...ale když comp nenajede, je to těžko proveditelné.
Nj sorry sem si neuvedomil ze nejde zapnout Sem si ted znova precet prvni prispevek a pises ze zacne najizdet a nejde monitor, tak to bude grafika, ta nebude integrovana co? Jelikoz to je tak starej pocitac tak asi nema pridavny napajeni. Tak bych ji zkusil odpojit a znovu pripojit. Jinak opravdu nevim
S tou grafikou máš pravdu. Je tam MV64V (Trio S3) No zkusil jsem ji cvičně vyndat, oprášit a zasunout. Stále píská, stále píská...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.