Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AVG - nechce se aktualizovat

Od: petr55* odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Nedávno jsem si zakoupil antivir AVG Internet Security, ale mám s ním problém. Pokaždé, když se začne program aktualizovat, naskočí ikonka: Spojení s aktualizačním serverem selhalo. Nevíte někdo, jak tento problém vyřešit? Mám prohlížeč Mozilla Firefox 3.5 a všechny doporučené rady jsem již vyzkoušel.

Děkuji za ochotu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x

No jaké rady jsi už vyzkoušel nevíme, ale AVG k tomu přímo říká toto www.grisoft.cz/fa/...

petr55*
hodnocení

No tyto rady jsem měl na mysli...

Nevim zda avg vyhazuje firewall ve windows, tak nemáš zapnutý ten windowsacký firewall? V něm by jsi avg nemusel mít povolené

zuzee*
hodnocení

0x

Nemůže tam být vir nebo něco?

zeon

Mno nemam vir nic ale uz sem to nejak vyresil ... na ploše to prepsat jde kdyz to tam prehodim pak to prepisu a hodim zpatky tam kde to bylo ... díky

zeon

sorry nejak sme se preklikl nemelo to byt sem

toltec
hodnocení

0x

Zdravim,

a neni to nahodou Vas pripad :

grisoft.cz/...

petr55*
hodnocení

Já jsem už celé stránky avg.cz prolezl a vše vyzkoušel...vážně nevím, co s tím

honza2581*
hodnocení

0x

Co takhle AVG aktualizovat ručně? Je možné, že firewall brání komunikaci vašeho počítače s počítačem, odkud se aktualizace stahují...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]