Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Integrovaný mikrofon Fujitsu Siemens

Od: fulerens* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

koupila jsem si notebook Fujitsu Siemens SI 3655, mám nějaké problémy s mikrofonem.Když pustím ten záznam zvuku, nebo přes skype a yahoo, mi to dělá jakoby tam něco fouká, šumí to strašně.

Nevíte prosím Vás někdo, jak to musím nastavit u toho zvuku , aby mi to takhle už nešuměl?

Jsem slyšela, že u Fujitsu Siemens je ten integrovaný mikrofon vždy takhle?fakt nechci kvůli mikrofonu vyměnit jiný notebook.Tenhle se mi docela líbí jak stylově tak co umí ...

Děkuji moc za jakoukoliv odpověď

F.D

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když dáte ten repráček u hodin a přepnete v moznosti/vlastnosti na záznam tak je tam vybraný mikrofon? Je zesílený? Když dáte upřesnit (je potřeba zašktnout v možnostech) tak zkuste jiné nastavení mikrofonu pokud tam bude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]