Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač pro Bluetooth

Od: petery odpovědí: 1 změna:

Hezký den, chtěl jsem se zeptat, zakoupil jsem si Notebok Hp Pavilion dv6825 nejdřív všechno šlo jak má, ale potom mi to hlásilo chybu v ovladači na bluetooth, chce to po mě abych nainstaloval ovladač a když dám vyhledat a nainstalovat ovladač tak to vůbec nic nenajde, k notebooku jsem nedostal žádný CD s instalací. Ovladac jsem nenasel. Prosím poraďte mi, Děkuji. Mám Windows XP professional.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

imis*
hodnocení

0x

windows ti nenajde ovladač. musíš si ho sehnat. Bud si ho stáhni na internetu, určitě někde bude. No ale myslím si že k notebooku dostaneš vždy CD kde máš instalačky k bluetooth

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]