Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
mám velkou prosbu. Máme dva PC. jeden máme my a druhý má dcera v pokojíku. Jsme připojeni od 02, modem zyxel P600.Oba PC šly perfektně až do doby, kdy tam dcera pustila kamarády. Hlásí nám to, že jsme připojení ale internetová stránka se nezobrazí, máme Explorer a Firefox. Zřejmě něco někde zablokovali nebo odpojili a ted si s tím nevíme rady.Myslím, že to bude někde v nastavení. Prosím může mi někdo poradit? děkuji d
Nejde jeden pocitac? Nebo oba? Na routeru je konrolka adsl, dela to co ma? Router je zrestartovany?
dobrý večer, nejde počítač,který má dcera v pokojíku. Já ani vlastně nevím, jakým způsobem je připojen k modemu nebo jak to funguje, myslím ten druhý co nyní nejde. Jenže já nevím co je to router a kde je nějaká kontrolka.Jsem počítačový laik, neznalý angličtiny. díky
Router je ta krabička který říkáš modem a je na ní napsáno Zyxel P600. Není to sice úplně přesný typ který máš ty, ale zkus veškeré nastavení zkontrolovat podle tohoto návodu. www.cz.o2.com/pub/... Ale napřed restartuj jak router tak počítač, někdy to dokáže úplný zázraky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.