Nejste přihlášen/a.
Cao opet bych vas prosila o pomoc. Nevim totiz jak si mam stahnout potrebne kodeky kdyz se mi film sice prehrava, jde zvuk ale obraz nikde...?
Ahoj zkusil bych stáhnout tento kodek: stahuj.centrum.cz/... a poté nainstalovat a restartovat počítač, myslím si že to pomůže a vše bude OK
Bohužel z otázky není jasné zda se to děje u všech videí nebo jen u některého...
Takže obecně asi nejpoužívanějším a nejoblíbenějším kodek je Combined Community Codec Pack
V poslední době jsem se však setkal i s tím, že některé filmy nešly přehrát filmy vůbec nebo šel jak uvádíš pouze zvuk. Údajně by se mělo jednat o nový kodek www.mediacodec.or/... Nicmémě ani stažení a instalace tohoto kodeku mi nepomohla. Bylo to ovšem tím, že jsem používal starší verzi přehrávače BSplayer. Po nainstalování novější verze tohoto přehrávače bylo již všechno v pořádku.
Další možností je stáhnout VLC Media player, který dokáže přehrát snad všechno (osobně odzkoušeno)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.