Nejste přihlášen/a.
Prosím vás o názor a to chcel by som vyskúšať nejaký program na optimalizáciu pamäte, RAM ale neviem či naozaj sa to oplatí vôbec inštalovať a či sú vôbec účinné napr: na program PC Medik som čítal rôzne názory niekdo si ho chváli niekto nie. Tak vlastne ako je to s týmito programamy na optimilizáciu pamäte sú vôbec potrebné, účinné a ak kedy sa ich teda oplatí inšalovať? vďaka fidel.
doplněno 03.08.09 12:54:Pýtam sa preto lebo mám starší počítač a rád by som vedel či naozaj optimalizácia pamäte dokáže zrýchliť PC
Zkus mrknout na:
Osobně jsem několik těhle programů zkoušel na počítači co měl problém s pamětí, ale nějaký výrazný efekt jsem přímo nezaznamenal. Což neznamená že tam nějaký není, testy jsem na to nedělal.
V dobách, kdy bylo paměti nedostatek a snad i správa paměti operačním systémem byla nedokonalá, se tyto programy snažily toto napravit. Dnes je to zbytečnost. V nouzi narvat do starého počítače max. paměti (občas jí někdo i věnuje ze starého vraku). Je-li počítač starý, stejně vás ale bude tak iritovat, že poletí z okna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.