Nejste přihlášen/a.
Pekny den,jsem dedek senilni a ...poradte mi,kdyz pisi email a mam napsano nekolik radku a ted by chtel treba 4.radek prehodit tak,aby byl treba misto 2.radku-proste prehazovat radky jde to?Pry ano-rekl vnuk a netahne...jak na to?Dekuji za pochopeni a Vase rady mejte se krasne pratele a budme na sebe hodni.Zdravi
... a protože je označování myší občas na nervy, lze označit text i klávesnicí: drží se zmáčknutý SHIFT a šipkami doprava/doleva/nahoru/dolů se označuje text; když máte označeno, pustíte nejdřív tu šipku a nakonec i SHIFT. Na označený text pak použijete zmíněné CTRL+X a CTRL+V.
Pěkný den, napadá mě jedině dotyčný řádek zkopírovat na určenou pozici a ten původní pak vymazat. Řádek si označíte myší, zmáčknete ctrl-c kliknete kurzorem na požadované místo a dáte ctrl-v. Označený text se vám tak překopíruje na určené místo.
doplněno 04.12.12 15:35:řádkem myslím text určený k přesunutí.
Ano, jde to velice jednoduše. Příslušný řádek či jakýkoli text či jeho část si označíte přetažením myší levým tlačítkem. Text se konvezrně označí. Pak jej na kterémkoli místě myší chytnete, opět levým tlačítkem, a přesunete kam je potřeba. Přichytnutý text bude mít u šipky symbol obdélníku a to, kam jej v textu posouváte Vám značí blikající kurzor. Další text se Vám jen posune.
doplněno 04.12.12 15:54:Není to jediný způzob, viz mowla
Jednoduše tak, že se označí (slovo, řádek) pak se na něm klikne LTM, chvilinku počká a jakmile se s ním pohne, objeví se obdélník a pak se přetáhne na požadované místo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.