Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z ulozto.cz se zasekává

Od: mmarty odpovědí: 5 změna:

dobrý den při stahování souborů z ulozto.cz se mi stahování tak po 5-30 minutách zasekne stahování a když ho pozastavím a spustím (popužívám firefox) tak na mě vyskočí hlášení "chyba stahování soubor nemohl být uložen, protože nemohl být přečten zdrojový soubor. nevíte co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

1x

Nepoužíváš náhodou Avast? Pak by byla chyba tam. help.ulozto.cz/Ja/...

Může jít jen o výpadky serveru a pak je chyba na straně uložto.

Příčina je úplně jinde. Stahování z jiných serverů (např. rapidshare atp.) ti funguje?

sondaw*

Mívám na Ulož to podobný problém, z ostatních serverů stahování bez problémů, antivir ani firewall mi ve stahování nebrání (Eset)

Můj osobní názor je, že je to chyba serveru Ulož to, i když se mi stahování spustí, někdy se stane, že soubor nedostahuje - možná jak se naplní kapacita free slotů, tak některá stahování nejsou dokončena

mmarty
hodnocení

přeně jak píše sondaw na jiných serverech bez problému a používám avg 8.5

hodnocení

0x

Nepada ti připojení na net?

mmarty
hodnocení

ne nepadá ale mám wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]