Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart počítače po naběhnutí Windows

Od: charliesek odpovědí: 10 změna:

Nevíte někdo co stím může být? po naběhnutí systému se mi okamžitě restartuje počítač a to pokaždý, někdy nabíhá a ještě před tím než se stačí ukázat vítejte tak se restartuje a takhle furt dokola. Mám nový 650 W zdroj se starým 350 W to dělalo taky grafika GF N6600, Athlon xp 2000+, ram 512MB. seagate 250GB taky nový se starym to dělalo taky, zák. deska asus A7N8X-XE

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkus ten nouzovej režim (F8 po startu počítače)
dále
Stáhni si memtest86+ a otestuj paměti. Případně pokud jich máš více tak je zkus po jedné zda to udělá.
Můžou být i nabořené win- přes tu F8 lze zakázat automatický restart při chybě a z toho můžem něco zjistit

charliesek
hodnocení

Díky za radu přes nouzovej režim se dostanu do compu, paměti sem otestoval jak si řekl a to 3x ale nic to nenašlo ale nevim jak mám udělat to vypínání automatíckýho restartování jo a taky se mi objevuje hláška irql not less or equal

Je to v menu ve kterém je i to nouzové spuštění- tam je mimo jiné spuštění ms dosu a i zakázání automatického restartu. Nepřidával jsi něco do pc? Zkus nechat jen to nejdůležitější a zbytek vyndej ze slotů- pokus

karlos1812
hodnocení

0x

Nezapomel si treba pripojit pridavny napajeny pro procesor na zakladni desce? nebo nepohnul si treba s chladicem na procesoru?

krulis*

A do nouzového režimu se dostat dá?

pmat*
hodnocení

0x

Podle mě je systém nabořený - do nouzového režimu možná půjde. Zkusil bych se vrátit k nějakému předchozímu kontrolnímu bodu - funkce Obnovení systému jde i přes F8 při startu.

tu F8 při startu stačí jednou zmáčknout,nebo několikrát mačkat?

Stačí jednou, ale když ji máčkeš několikrát dokud to neukáže to menu tak nic nezkazíš, on je problém trefit ten správný okamžik kdy začíná startovat windows. Jo a taky by mělo fungovat podržení levého CTRL

kamko007*
hodnocení

0x

môže to byť chyba na disku, ak ide núdzový režim, dať skontrolovať disk scandiskom, alebo poškodený systém, potom opravu pomocou inštalačného cd, či virus - otestovať antivirom

imis*
hodnocení

0x

Mela by to být software chyba.

Jak zde psali, F8 při startu PC a dát nouzový režim. Jestli se zpustí PC pak máš nekde chybu, jestli ne je to ...

Preinstalovat PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]