Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo co stím může být? po naběhnutí systému se mi okamžitě restartuje počítač a to pokaždý, někdy nabíhá a ještě před tím než se stačí ukázat vítejte tak se restartuje a takhle furt dokola. Mám nový 650 W zdroj se starým 350 W to dělalo taky grafika GF N6600, Athlon xp 2000+, ram 512MB. seagate 250GB taky nový se starym to dělalo taky, zák. deska asus A7N8X-XE
Zkus ten nouzovej režim (F8 po startu počítače)
dále
Stáhni si memtest86+ a otestuj paměti. Případně pokud jich máš více tak je zkus po jedné zda to udělá.
Můžou být i nabořené win- přes tu F8 lze zakázat automatický restart při chybě a z toho můžem něco zjistit
Díky za radu přes nouzovej režim se dostanu do compu, paměti sem otestoval jak si řekl a to 3x ale nic to nenašlo ale nevim jak mám udělat to vypínání automatíckýho restartování jo a taky se mi objevuje hláška irql not less or equal
Podle mě je systém nabořený - do nouzového režimu možná půjde. Zkusil bych se vrátit k nějakému předchozímu kontrolnímu bodu - funkce Obnovení systému jde i přes F8 při startu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.