Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní deska kompatibilita

Od: jura32* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,chci se zeptat zda-li bude fungovat tenhle procesor alfacomp.cz/... s touhle deskou alfacomp.cz/... nechci Intel,a ani dražší desku,měla by mít konektor VGA dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Podle popisu to kompatibilní je - případně ale můžeš, pro jistotu, před koupí poslat prodejci dotaz...

;)

doplněno 05.02.13 18:02:

Tak - pokud si CPU a MB koupíš - ať slouží... ;)

doplněno 05.02.13 19:41:

Pokud jde o hry, vím - z doslechu, že jde o aplikace nejnáročnější na hrubý výkon počítače - ale přesně neporadím, hry nehraju... :-D

jura32*
hodnocení

no je fakt že jsem přemýšlel o dvou procesorech,tady ten a A 10 5800K,na občasné hraní,Dvoujádro i3 od Intelu už asi nemá cenu neboť ve hře Crysis 3 už to nezvládá,tak babo raď*bzum*A do i5 se mi nechce to je pro mě už moc drahý.

rajfer148*
hodnocení

0x

Výrobce na svých stránkách uvadí, že uvaděný procesor je zcela kombatibilní s touto deskou. eu.msi.com/...

jura32*
hodnocení

píše to eror 404.

doplněno 05.02.13 17:50:

tak je to kompatibilní ptal jsem se na to prodejce:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]