Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trojsky kun

Od: evunka* odpovědí: 3 změna:

Mam asi dost velky problem, protoze muj antivirovy program odhalil ze mam v pocitaci trojsleho kone ale jelikoz je v anglictine tak jsem nevedela jak ho odstranit, ale ted uz se nemuzu dostat ani na stranky s aktualizaci antivirovych programu.Mam windows XP a office 2003.predem diky za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Tady jsi před pár dny nějaké zavirování PC řešila, rad tam máš několik, zajímalo by mne, co všechno jsi do dneška provedla a pak také to, proč máš Avast v angličtině

www.poradte.cz/po/...

Podle mých zkušeností, pokud antivir odhalí nějakou infiltraci, přesune soubor do virové truhly (karantény), tam ho může uživatel buď nechat nebo smazat. Co z toho jsi udělala ty? Stahuje ti Avast aktualizace automaticky? To, že se nedostaneš na stránky s aktualizacemi ještě nemusí nutně znamenat problém, někdy jsou stránky prostě nedostupné.

Proto mne zajímá, jestli ti Avast stahuje automaticky a pravidelně a jestli na jiné stránky se dostaneš

evunka*
hodnocení

no ono to neni az zas tak moc muj problem ale problem me kamaradky ktera tyhle stranky nezna tak se snazim ji s tim trochu pomoct...jinak to jak sem resila minule tak sem za tve pomoci vyresila tak moc diky!

sondaw*

No tak jí napiš všechno, co jsme ti psali minule i z dneška, především bych si stáhla českou verzi Avastu (netuším, jestli třeba nejde jen o špatné nastavení jazyka) a ať pořádně napíše všechny informace, bez toho se radí těžko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]