Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazování videa na Stream.cz

Od: hrudna* odpovědí: 5 změna:

Když chci na stránkách Stream.cz přehrát video, nezobrazuje se mi obraz. Mohl by mi někdo poradit, co s tím? Díky!*palec*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Potřebuješ Adobe Flash Player- adobe.com/...

marketapeggy*
hodnocení

0x

Máte správně opsaný html kód? Pokud ano a máte tam "výška a šířka objektu html" nebo podobně, zkuste to číslo zvětšit. marketapeggy

doplněno 06.08.09 13:23:

Promiňte - chce to asi Adobe Flash Player 10

doplněno 06.08.09 13:41:

*smich*nebo 9? Prostě ten nejnovějšjí!

hrudna*
hodnocení

Adobe flash player mám nejnovější... pořád to nezobrazuje... na jiných stránkách typu youtube, apod. se mi videa ale normálně zobrazují...

marketapeggy*
hodnocení

0x

Hm, máte prohlížeč Internet Explorer, Firefox, Opera nebo Safari? To totiž může hrát taky důležitou roli!

motter*
hodnocení

0x

Reinstalace ADOBE, nebo zkus combofix ktery mi vyresil problemy se zvukem u vsech flash videii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]