Nejste přihlášen/a.
hoj, mám prý veřejnou IP a naforwadované všechny porty, ale když založím hru po netu, ostatní hráči můj servr nenajdou podle té IP, nevíte v čem může být chyba? veškeré firewally povypínané, veškeré Sluby v msconfig pozapínané. dá se hrát i jinak než přes veřejnou? zkoušel jsem program hamachi, ale proč mi to u poloviny lidí píše connection timeout i když máme stenou verzi hama? firewally vypnutý, v čem je problém? s někym mi to hama funguje, s někym ne. 1.0.1.5 používáme, novější mi nejde instnout. máte někdo 100% funkční v1.0.1.5? co byste doporučovali nastavit kde aby to šlo hrát přes to? nějaké tipy? nebo jak hrajete hry po netu (krom public serverů)?
0x
Tak teď nevim zda ti jde o hamachi nebo o veřejnou IP. Hamachi funguje tak, že se program přihlásí na hamachi server, poté je už jedno kdo má jako ip, protože hamachi dává na své rozhraní jinou ip a to je ta kterou musíš říci kámošům, musíte mít hamachi, v nem nakonfigurovanou skupinu ve ktere vsichni budete a tam uvidite sve ip adresy a podle těch pojedete
to mi nemusíš vysvětlovat, přestala mi fungovat veřejná tak sjem po letech byl nucen znova instnou hama, bohužel funkčnost tohoto programu je silně pofiderní. jde mi o to esi to nejde nastavit aby mi znova fungovala veřejná nebo esi někdo umí nastavit aby hama fungovalo na 100% (ted funguje tak na 20 až 25%).
Veřejná ip adresa nemá s hamachi nic společného! Veřejnou IP si pořeš s poskytovatelem a nechápu jak by mohla přestat fungovat...
Mam hamachi 1.0.2.5 ke stažení na www.hamachi.cz a běhá na moje použítí v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.