Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veřejná IP vs Hamachi

Od: jaromir83* odpovědí: 5 změna:

hoj, mám prý veřejnou IP a naforwadované všechny porty, ale když založím hru po netu, ostatní hráči můj servr nenajdou podle té IP, nevíte v čem může být chyba? veškeré firewally povypínané, veškeré Sluby v msconfig pozapínané. dá se hrát i jinak než přes veřejnou? zkoušel jsem program hamachi, ale proč mi to u poloviny lidí píše connection timeout i když máme stenou verzi hama? firewally vypnutý, v čem je problém? s někym mi to hama funguje, s někym ne. 1.0.1.5 používáme, novější mi nejde instnout. máte někdo 100% funkční v1.0.1.5? co byste doporučovali nastavit kde aby to šlo hrát přes to? nějaké tipy? nebo jak hrajete hry po netu (krom public serverů)?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak teď nevim zda ti jde o hamachi nebo o veřejnou IP. Hamachi funguje tak, že se program přihlásí na hamachi server, poté je už jedno kdo má jako ip, protože hamachi dává na své rozhraní jinou ip a to je ta kterou musíš říci kámošům, musíte mít hamachi, v nem nakonfigurovanou skupinu ve ktere vsichni budete a tam uvidite sve ip adresy a podle těch pojedete

jaromir83*
hodnocení

to mi nemusíš vysvětlovat, přestala mi fungovat veřejná tak sjem po letech byl nucen znova instnou hama, bohužel funkčnost tohoto programu je silně pofiderní. jde mi o to esi to nejde nastavit aby mi znova fungovala veřejná nebo esi někdo umí nastavit aby hama fungovalo na 100% (ted funguje tak na 20 až 25%).

Veřejná ip adresa nemá s hamachi nic společného! Veřejnou IP si pořeš s poskytovatelem a nechápu jak by mohla přestat fungovat...

Mam hamachi 1.0.2.5 ke stažení na www.hamachi.cz a běhá na moje použítí v pohodě

jaromir83*
hodnocení

no veřejnou prej mám, i forwardlí všechny porty, ale ve hře se na mě prostě nikdo nepřipojí. dřív fungovala, a když mi zrychlili net, tak přestala, ale prej ji mám. já taky nechápu co s tim je. a to aktualizovaný hama nefunguje na mem PC vůbec nejde isntout

Nejde? Nevim proč nejde, ale určitě ti to něco píše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]