Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrzající klávesnice u ntb

Od: lindaf* odpovědí: 1 změna:

Dobrý nde, mám ntb cca 2 měsíce a včera jsem si všimla, že levý shirf je trochu jakoby odskočený, tak jsem ho tam zamáčkla zpátky tak je to ok (může se to stát, stalo se mi to i u mého starého) ale nad tím je caps lock a tyto dvě klávesy jakoby vržou.. jako dost mě to štve a mám z toho obavy, četla jsem, že by to mohlo být třeba, že tam zapadl drobek .. (vyluxovala bych to) je to možné? nebo to mám rovnou zanést na reklamaci? předem děkuji za názory

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Luxovat klávesnici lze dvěma způsoby - s nějakým nástavcem (obvykle kartáčovým - což je k ničemu, vylepší se jen pocit toho, kdo luxuje) a nebo bez nástavce - ´natvrdo´ - což může pomoci, ale pak hrozí i odsátí kláves (a jejich pozdější potupné lovení v pytlíku luxu - pro tento případ doporučuju si předem klávesnici vyfotit - aby bylo jasné, kam která klávesa patří)...

*smich*

Nejjednodušší je notes otočit ´vzhůru nohama´ a pokusit se "drobek" vytřepat - i kdyby se jen posunul pod jinou klávesu, potvrdí se existence drobku...

Spíše bych ale vsadil na špatné usazení "odskočené" klávesy - zkus ji vydloubnout a zamáčknout znovu, případně i tu sousední, ´spoluvrzající´ - klávesy by se neměly dotýkat a tudíž ani mít možnost vrzat...

Pokud to nepomůže - a vrzání je nesnesitelné, dal bych notes do servisu - může být špatně usazena klávesnice jako celek (takovou ´opravu´ by po předchozí domluvě mel technik zvládnout za pár minut)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]