Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit takovou blbůstku /pro všechny asi banalita, ale já na to nemohu přijít/. Dám do PC flash /64Gb/ a chci tam přetáhnout složku. Napíše to, že je chráněna proti přepsání /dřív to ale šlo/. Nevíte v čem je problém?
Předpokládám, že tam ta chráněná složka skutečně není i když i to se může stát, říká se tomu profesní slepota.
Takže možná poškozený filesystém, u flešek běžná věc, pokud se vytahují bez odpojení. Zkus nějaký nástroj na kontrolu disku (chkdsk?), eventuálně (pokud to nepomůže) přeformátovat flešku.
Tak bohužel problém stále nevyřešen. Teď mi přišla nová SD mikro karta, chtěl jsem na ní hodit písničky a opět stejný nápis.
Disketa je chráněna proti přepsání. Odstraňte ochranu, nebo použijte jinou disketu. Přitom to nemá žádný přepínač proti smazání, ani s ní nikdo nic nedělal. Je čerstvě nová. Dělá to i u flasky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.