Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na odstranění trojského koně

Od: burda* odpovědí: 3 změna:

Při zapnutí popřípadě restartu počítače mi avast hlásí trojského koně JS: Script - inf ve složce c:windovs/TEMP/camav teď tam je dlouhé číslo, které je pokaždé jiné pak lomítko a soubor daily.ndb. Vyzkoušel jsem Ad-aware, Avast, AVG free, Spyboot, Spyware terminátor. Avast a terminátor jej detekuje, nicméně neodstraní. Poraďte mi jaký jiný pokud možno valný program použít pro jeho odstranění pokud to jde.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Zkusila bych online kaspersky scan, ten většinou odstraní dost. Pak taky jednoduchý prográmek, ale účinný - vundofix (volně ke stažení); ten funguje na bázi Ccleaneru, ale maže i malware a viry efektivněji. Zkuste tyto dva, zejména Kaspersky by mohl pomoct dost.

doplněno 26.07.09 19:06:

Ještě jsem si vzpomněla na superantispyware a ATF cleaner, obojí taktéž volně ke stažení.

a vypnout body obnovení pokud to ten systém má- jinak se to bude stále natahvat zpět

pu®

Pravda, a nebude od věci taky smazat body obnovení poukládané od toho data, kdy se Vám trojský kůň objevuje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]