Nejste přihlášen/a.
Při zapnutí popřípadě restartu počítače mi avast hlásí trojského koně JS: Script - inf ve složce c:windovs/TEMP/camav teď tam je dlouhé číslo, které je pokaždé jiné pak lomítko a soubor daily.ndb. Vyzkoušel jsem Ad-aware, Avast, AVG free, Spyboot, Spyware terminátor. Avast a terminátor jej detekuje, nicméně neodstraní. Poraďte mi jaký jiný pokud možno valný program použít pro jeho odstranění pokud to jde.
Zkusila bych online kaspersky scan, ten většinou odstraní dost. Pak taky jednoduchý prográmek, ale účinný - vundofix (volně ke stažení); ten funguje na bázi Ccleaneru, ale maže i malware a viry efektivněji. Zkuste tyto dva, zejména Kaspersky by mohl pomoct dost.
doplněno 26.07.09 19:06:Ještě jsem si vzpomněla na superantispyware a ATF cleaner, obojí taktéž volně ke stažení.
Pravda, a nebude od věci taky smazat body obnovení poukládané od toho data, kdy se Vám trojský kůň objevuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.