Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows vista home premium64

Od: jk82® odpovědí: 5 změna:

ahoj rádcové potřebuju poradi jak mám odinstalovat operační systém vista z počítače a pevnýho disku aby byl počítač uplně prázdný a na diskách nebyly žádný data.(chci počítač prodat) .prosím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

3x

Zformátuj HDD

hodnocení

jak to mám udělat když je pevný disk rozdělený na dva odili na tom 1 je operačák a když dám naformátovat tak to ukaže že tento svazek nelze naformátovat co mám udělat popř jak udělat jeden oddíl jsem začatečník chci se to naučit prosím poradte nebo kde to najdu.dík

pravdomluvny*

Já bych ho šoupnul do jiného compu a tam ho zformátoval. Pokud nemáš tu možnost, tak vymazat data pomocí nějakého programu pro bezpečné mazání, třeba ERASER. Co se týká operačního sytému možná by ho šlo zrušit za pomoci instalačního DVD na Wistu. Jako kdybys přeinstalovával systém a po formátu partition to stopnul. Tím si ale nejsem jist... Doufám, že se ozve někdo zkušenější.

hodnocení

mám ještě jeden počítač notebook a taky vistu64 ale v prodejně mi to udělali na dva oddili ,a chtěl bych si to udělat na jeden oddíl aby mi to nabíhalo rychleji a nemusel čekat prosim jak na to může být i postup .předem dík

pravdomluvny*

Abychom se do toho nezamotali..:)

Máš počítač s Vistou a dvěma oddíly na disku, na hterém chceš vymazat harddisk a pak ho prodat - to je jeden problém.

A pak máš notebook s Vistou a diskem rozděleným na dva oddíly a ty chceš sloučit. Je to tak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]