Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouřový efekt do prezentace

Od: fidlla* odpovědí: 9 změna:

Prosím pěkně kdo poradí jak dostanu kouřový efekt do prezentace ale vysvětlení tvz:po lopatě.Předem děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Kouřový efekt do prezentace v Power Pointu? A jak by se měl projevovat? Trochu bližší popis by neuškodil.

fidlla*
hodnocení

Vím,že k tomu potřebuji gifový obrázek s animací kouře a ten mám i když dám časování,tak mi to zabere jen u 1 obrázku a pak nic

slonbonjohn*

Ten gif obrázek má být jako pozadí v prezentaci nebo jako obrázek vložený do snímku?

fidlla*
hodnocení

Nevím ale si myslím,že to má být vložené do snímku

slonbonjohn*

Zkusil jsem vzít namátkou GIF obr. a vložil do snímku i s časováním a bez problému mi to fungovalo. Tak nevím kde je zakopaný pes. Důvodů může být víc : verze Power Pointu, vytvoření prezentace a její uložení, každý Gif se chová jinak atd. Takhle po netu je to dost těžké vysvětlovat a zkoušet ...

fidlla*
hodnocení

Mě taky funguje gif v Power Pointu,vy asi nevíte co myslím,posílám stránku,zkuzte si stáhnout nějakou prezentaci

stenley313.webovastranka./...

slonbonjohn*

Ty nemyslíš kouř, ale asi takové to zamlžení pří přechodu? Hmmm, Tak až zase tak pokročilý nejsem a stálo by mě to hodiny času, než bych na to přišel. A to kdoví jestli.*smich*Zkus se poohlídnout v Návrhu snímku v animačních tématech a přechodech snímků. A taky je dost možné, že to nebude v základních možnostech Power Pointu ale musí se to někde stáhnout a doinstalovat.

doplněno 26.07.09 20:03:

Jo a ty prezentace jsou dost dobrý!*palec*

fidlla*
hodnocení

Ipřesto děkuji za vaši snahu

toni*
hodnocení

0x

Jedná se zřejmě o prezentaci nafukovací Anče - tam se kouření a kouřové efekty předpokládají. Asi uprostřed prezentace se posadíte za stůl, dáte nohy na stůl a vytáhnete z portmonky cigárko nebo doutník. Necháte si poslat z lokálu kafčo a něco tvrdšího a v pohodě dáte dlouhý kouř. Lidé budou z této akce tak rozhozeni, že se ani nehnou a budou čekat co se bude dít dále. No a vy dokončíte seznámení s tří dírovou Ančou, prodáte všechny krasavice, vyinkasujete peníze a jdete to oslavit do baru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]