Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklé Visty při nabíhání systému

Od: sasdax* odpovědí: 6 změna:

Mám velký problém. Včera jsem měl noťas v pořádku. Pak jsem jej hodil na stůl připojil nabíječku a šel pryč. Když jsem se vrátil, zjistil jsem že je noťas vyplý, protože se mi vybila baterka (nějaký chytrák mi vyndal nabíječku ze zásuvky).

Po nastartování se objeví obrazovka pro přihlášení, klasicky se přihlásím, začnou naskakovat ikony a taková ta tabulka, když se Visty načítají a je tam místo myši modré kolečko. Problém je že se načítá, načít, modré kolečko tam je pořád a noťas je tuhý. Tak nevím jestli se zrovna neinstalovali aktualizace když klekla baterka. Rozhodně nevím co s tím mám dělat. Teď jsem v nouzovém režimu a žádám Vás o radu.

Visty 32.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

Když jsem se teď díval na aktualizace, tak se mi nainstalovalo "Microsoft Silverlight 3.0.40624.0" a nejde to odinstalovat. Je možné že se při restartu něco zvrtlo a díky tomu to nejede? Já totiž noťas dávám do hibernace a restartuju ho jen občas.

A co jsem se dočetl, tak je to nějaká součást Internet Exploreru. Myslíte že by pomohlo odinstalovat celý Explorer?

helpikdis*
hodnocení

0x

Ahoj, osobně preferuji WinXP, Win7 nebo Linux. Nedělám reklamu, ale Visty se prostě nepovedly, což i Mrkvosoft připustil. Jsem systémák ;)

výtka
Upozornění od sys maverick 26. 07. 2009 19:00:38
K tématu prosím
sasdax*
hodnocení

No dobře systémáku. Tímhle jsi mi ale moc nepomohl :(

Nevim, ale nepáral bych se s tim. Vista by měla mít taky body obnovení tak zkus ty, pokud je máš tedy zapnuté, mě to nikdy nepomohlo, ale třeba budeš mít štěstí, dále by měla mít taky něco jako poslední funkční konfiguraci a nebo z instalačního cd spustit opravu instalace blog.cernosice.cz/...

sasdax*
hodnocení

Tak jsem to vyřešil. V nouzovém režimu jsem postupně spouštěl jednotlivé programy co mi najíždějí při startu win, až nakonec se mi jeden načetl a zatuhnul i nouzový režim. Takže po restartu šel odinstalovat, vyčistit ze systému pozůstatky a znovu restart. Ejhle noťas už zase jede.

Co se týká bodu obnovení, ani mě to nepomohlo.

helpikdis*

pardon, že jsem nenapsal nic k problému

doplněno 27.07.09 14:49:

Už je to vlastně vyřešené

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]