Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píše že je připojeno, ale internet nefunguje

Od: behy* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jelikož na mou předchozí otázku o vypadávání internetu jsem nedostal žádnou kloudnou odpověď, musím se zeptat znovu:

Každej den, ať něco stahuji, ať se koukám na videa, surfuji tak mi po čase "vypadne internet", prostě nic nenaběhne, objeví se Stránku nelze zobrazit ale dole na liště ty malé obrazovky píší že je stále připojeno. Nevíte někdo co s tím. nechal hjsem celé PC projet antivirem, CCleanerem, vyčistil ty registry, prostě všechno co znám, i když vytáhnu kabel a zandám prostě nic nefunguje

vyřeším to jedině restartováním celého počátače... a když ho restartuju asi 11x denně a system my nabíhá 10 minut, věřte že je to k naštvání a to dost

prosím poradte děkuji předem za odpovedi

zámek
maverick uzavřel tuto otázku
Vzhledem k tomu, že si nedáš říci a zakládáš novou duplicitní otázku tak ti budu muset tuto uzamknout. Více info je stále v té původní, takže pokračujte tam: poradte.cz/...Byl bych rád kdyby jsi sem už dal opis msconfigu a projel pc i něčím jako spybot, adaware, trojan hunter a to už ti bylo taky psáno!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miczk*
hodnocení

1x

já mám XP nainstalované před 2mi lety a souuští se mi miliony veci a trva to 5 minut... udělej screen jinak ti fakt nepomůžu, taky tu napiš svou konfiguraci PC

miczk*
hodnocení

0x

udělej mi screen co se ti zobrazuje při startu...

1) zkus ten kabel zastrcit do jineho pc (notebooku) pokud to bude vypadat je to kabelem/poskytovatelem

2) zkus jiny internet

případně zkus linux

jarmik*
hodnocení

0x

Před pár lety jsem měl podobný problém a za nějakou dobu zmizel, zatímco jsem hledal příčinu. Následně jsem zjistil, že to byl problém na straně providera wi-fi, ne u mě.

behy*
hodnocení

já jiný pc ani notebook nemám, a tenhle problém nám děolá už 2 roky(mezitím jsme zkusily různe poskytovatele netu) a problém přetrvává

a pri startu se my spousti jen dulezite veci(antivir, net,ovladac zvuku, a WD)

Pokud ma pocitac onen vypadek, zkus napsat do prikazoveho radku ping www.poradte.cz
Takto zjistime zda je net uplne mrtvej nebo zda to jede treba jen moc pomalu a u nacitani stranek vyprsi timeout.
Co format a nova instalace systemu? Pokud jste vyzkousel nekolik poskytovatelu a problem pretrvava chyba bude nejspis u Vas.

behy*
hodnocení

je mi jasné že chyba bude u mně, jinak bych se tu neptal ;)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]