Nejste přihlášen/a.
Zdravím, stáhl jsem si do mobilu aplikaci na ivysílání české televize, ale po spuštění videa mi hlásí, že si mám v routeru povolit port 554.
V nastavení žádné omezení nastavené nemám, ikdyž jsem tam "nějak" nastavil port 554 ručně, tak to pořád nefunguje (nastaveno viz obrázek). Router mám TP-LINK TL-WR340G
Je tu někdo, kdo by věděl jak na to?
Přes operátora to funguje normálně, ale s FUPkem 100 MB to není zrovna ideál ![]()
192.168.1.194 je IP adresa mobilu v síti
doplněno 03.12.12 23:09:A na počítačích v domácí síti funguje iVysílání normálně. Nechápu, proč nemůže aplikace fungovat "stejně" jako počítačové ivysílání.

0x
Máš tam nastavený stejný práva jak pro LAN (funguje iVysílání přes kabel), tak pro Wifi (nefunguje v mobilu). iVysílani v mobilu nemám, ale je to první věc co mě napadá. Vyměnil jsem už asi 5 routerů a u všech se vždy museli wifi nastavení doplnovat ručně proti LAN. A že to funguje přes mobilní internet jasně ukazuje špatné nastavení routeru v oblasti wifi media přenosu a bezpečnosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.