Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IVysílání - Android - port 554 (RTSP)

Od: mikihans® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, stáhl jsem si do mobilu aplikaci na ivysílání české televize, ale po spuštění videa mi hlásí, že si mám v routeru povolit port 554.

V nastavení žádné omezení nastavené nemám, ikdyž jsem tam "nějak" nastavil port 554 ručně, tak to pořád nefunguje (nastaveno viz obrázek). Router mám TP-LINK TL-WR340G

Je tu někdo, kdo by věděl jak na to? :) Přes operátora to funguje normálně, ale s FUPkem 100 MB to není zrovna ideál ;)

doplněno 03.12.12 23:08:

192.168.1.194 je IP adresa mobilu v síti

doplněno 03.12.12 23:09:

A na počítačích v domácí síti funguje iVysílání normálně. Nechápu, proč nemůže aplikace fungovat "stejně" jako počítačové ivysílání.

IVysílání - Android - port 554 (RTSP)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Máš tam nastavený stejný práva jak pro LAN (funguje iVysílání přes kabel), tak pro Wifi (nefunguje v mobilu). iVysílani v mobilu nemám, ale je to první věc co mě napadá. Vyměnil jsem už asi 5 routerů a u všech se vždy museli wifi nastavení doplnovat ručně proti LAN. A že to funguje přes mobilní internet jasně ukazuje špatné nastavení routeru v oblasti wifi media přenosu a bezpečnosti

thomas13651
hodnocení

0x

máš nastaven port jen UDP, přidej tam i TCP stejné číslo portu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]