Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci si stáhnout film, ale jediný formát ve kterém se to dá stáhnout je rar. Co to je zač a přehraju si to pak v PC? Díky, David
rar. je přípona pro soubor, který je zabalený do jednoho nebo více souborů. je to stejná koncovka jako.zip. pro rozbalení musíš použít program. který soubor rozbalí, nejznámější je 7zip, je v češtině a zadarmo... Jinak to svedou rozbalit i total Commander či freecommander
tomáš
Tak jsem zpět. Film stažen, nejde otevřít. Instaloval sem Freecomander a ted nevim co dál. Poradte prosím...
Božíčku, extrahovat, "rozbalit", dekomprimnovat , je to v nabídce Soubor nebo nahoře v liště pod nabídkami ikona. Vyznat se v příponách souborů by to chtělo.
doplněno 06.11.12 12:51:? Tak to strčit na disk, rar, zip, arj..., Commander to má tak jak jsem uvedl, dá se to "rozbalit" i tak, že na souboru klepnu, otevře se a pak obsah zkopíruji do druhého okna a je to tam rozbalenéé.
Nejsem úplný blb, ale tady fakt nevim. Mám na ploše PC ten film a ten program. Vim co je extrahovat, ale já to tady v nabídce nemám tak proto nevim co dál. Když myší kliknu na ten film tak se mi právě neobjeví extrahovat ani rozbalit, tak jak dál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.