Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem přišel z hub a počítač mi nechtěl pustit na net. Zkusil jsem to od dětí, modem šlape jak má. trochu jsem se snažil zjistit co se děje, přišel jsem na to,že nefunguje služba net dnscache, ale s ničím více mi Google neporadil. Spojení s modemem jsem vyřešil, ale internet je stále trochu začarovaný. chvílemi se příliš dlouho načítají stránky(mám Firefox 3,5) a nefunguje mi trvalé přihlášení na oblíbených stránkách. Virus nemám, už jsem hledal. OS mám Windows XP profesional s SP3. Mám za to, že když byla zakázaná jedna služba, mohlo jich být i více. Poradíte?
Trvalé přihlášení je věcí prohlížeče, případně nejčastěji cookies. Pokud vám to nejde zkusil bych pro jistotu jiný prohlížeč- explorer, opera- abychom vyloučili i jiný problém s tim načítáním.
Určitě bych také doporučil smazat offline cache vašeho prohlížeče- bude to někde v jeho nastavení
Dobrý den, konkrétně Vám pomoct neumím, ale pošlu Vám odkaz na vynikajícího odborníka, který už mi za ty roky vyřešil nejeden problém: thinktankforensics.com/... Pod "forums"si najdete Vaši oblast (ejspíš general computer support), tam nejlépe popište problém jako tady nám a přidejte report z HJT (HiJackThis, všude volně ke stažení). Na základě toho Vám tankweb provede diagnózu a poradí řešení. Ještě NIKDY se mi nestalo, že by mi nepomohl a můj problém nevyřešil. Ale třeba Vám přispěchá někdo na pomoc i sem Hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.