Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se spuštěním pc

Od: xadros odpovědí: 6 změna:

Zdravím , chtěl jsem vyčistit pc od prachu tak jsem ho otevřel , vyčistil a zavřel . Spustil jsem pc a na monitoru se mi objevilo "no signal detected" pc ale normálně běží . Vypojit mechaniky,hdd a přitlačit grafiku jsem už zkoušel . Až do teď šel pc naprosto v pohodě , proto se mi nezdá že by se něco mohlo spálit. Neví někdo prosím co s tím? Předem diky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tohlee téma tu už bylo.

Máš zapojené přídavné napájení grafiky?

xadros
hodnocení

ano , mám . nic jsem nevypojoval pouze jsem otřel od prachu chladič cpu

A PC jinak nabíhá i když není vidět obraz? Máš ten monitor zapojený s právného konektoru?

troja*

... ještě jednou zkontroluj připojení kšandy (data kabel), tam bývá většinou (u mne) chyba

alf*
hodnocení

0x

tak přesně tohle no signal detected" se mi stává na jednom počítači tak 3x do roka bez ohledu na to zda jsem ho právě čistil nebo ne. Vždy mi pomůže reset, někdy musím ještě jeden a pak spolehlivě na pár měsíců klid. Reset nepomohl?

xadros
hodnocení

tak vyřešeno :) pomohlo vyndání , profouknutí konektorů a zandání grafiky zpět...diky všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]