Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poslední dobou mám problém s notebookem nebo spíš s jeho rychlostí. Když jsem ho před rokem kupoval, tak byl rychlý, na něco jsem klikl a hned se to otevřelo apod...
Ted je vše strašně pomalé. Na youtube.cz je častokrát zvuk rychlejší než obraz, nebo když píšu text tak něco napíšu a zobrazí se to po pár vteřínách.
Má někdo nějakou dobrou radu jak se toho zbavit? Zkoušel jsem smazat nepotřebné a velké programy a pořád to nepomohlo :/ Existují na to nějaké programy apod?
Pokud jsi programy mazal jen tak ("delete"), sice jsi uvolnil místo na disku, ale problému se to netklo...
Stáhni si RevoUninstaller (např.: slunecnice.cz/... ) a proramy,teré jsi smazal a přesto je v přehledu uvidíš, odinstaluj (včetně záznamů v registrech) Odinstalátorem, pak spusť Nástroje - Optimalizace - Čistič zbytků - a vymaž veškerý binec, který po mazání zůstal...
Ahoj,
předpokládám, že jsi notebook vůbec nečistil (ani softwarově ani hardwarově).
Pokud jde o fyzické čistění, bylo by dobré třeba někomu říct, ať ti vyčistí větráčky a "vyluxuje"vnitřek od prachu a dalších nečistot. To totiž zvyšuje teplotu notebooku a tím pádem ho i zpomaluje.
Další softwarové čistění může třeba znamenat odvirování, nainstalování výše zmíněného CCleaneru a odstranění starých zbytků instalací a registrů.
Těch faktorů, co to může způsobovat je spousta, nedávno jsem četl článek jak zrychlit note/..., zkus si ho přečíst.
Doufám, že notebook zdárně zrychlíš!
Žádné Ccleanery ani jiné čisticí nebo tunicí programy si neinstalujte, je to cesta špatným směrem. Vše co potřebujete máte přímo v systému a tím také čistěte a defragmentujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.