Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ve Windows Vista spustím kontrolu disku

Od: mickeymouse* odpovědí: 6 změna:

Ahoj všem, chci se jen zeptat na takovou mírně hloupou otázku. Jak v OS Windows Vista spustím kontrolu disku. Za odpovědi předem dík.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

Ahoj.

Místní disk(C:)/vlastnosti/Nástroje/Kontrola chyb/Zkontrolovat.

hodnocení

2x

A pokud chceš tedy z příkazového řádku tak co takhle příkaz defrag. Vistu nemam, ale podle jednoho dotazu v google itsfood.wordpress.com/...

Příště laskavě řekni rovnou co přesně chceš

kojak*
hodnocení

Nevim proč hned: (Příště laskavě řekni co přesně chceš)? Ten človek si jen najednou rozmyslel otazku, no a co je na tom? Řekl bych že pokud nejste v plném pracovním rozpoložení tak by ty 2 věty neměli být tak velk problém*zed*...

výtka
Upozornění od sys maverick 22. 07. 2009 20:07:12
NE ten člověk ale Vy/ty. Stydíte se za otázku tak se teď skrýváte?Když chci něco vědět tak se zeptám co nejpřesněji ne? Nebo to neni logické?
pmat*

Defrag nerovná se kontrola disku, vážený.

No to opravdu neni, vážený. Sekl jsem si odkaz. Sorry

literateletter.com/...

ehow.com/...

Jinak se na tohle používá chkdsk:

pcmag.com/...

doplněno 26.07.09 18:39:

Možná psal tazatel něco s defragem v té otázce kterou jsem smazal, nevim jak jsem na to přišel :)

sondaw*
hodnocení

2x

Co příkaz Start>Spustit>chkdsk /f>Enter
-před f musí být mezera

Kontrola bude provedena po restartu počítače

Jinak některé operace s příkazovým řádkem najdeš třeba tady:

www.extrawindows./...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]