Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s instalací - ALLUSERSPROFILE

Od: paboz® odpovědí: 3 změna:

Při instalaci nekterych programu se mi objevi oznamení :

Nelze získat přistup k umistění v síti

%ALLUSERSPROFILE%Nabidka start/programy/Po spuštění

Jelikož nejsem až tak počitačově zdatny tak je to pro mě konečná ,kdy by se někdo našel a uměl by mi to laicky vysvětlit byl bych velmi rad.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

buď to není Tvůj počítač a nemáš práva nebo máš nějaký antivir či podobný program který to zakáže. Mohlo by pomoci řešení popsané support.microsoft.com/... nebo forum.zive.sk/...

hodnocení

0x

Když se koukneš do start/nastavení/ovládací panely/uživatelé tak co je tam napsavé u tvého uživatele? Pokud tam neni napsano administrator nebo správce tak máš malá práva

hodnocení

Tak jsem se mrknul na muj uživatelsky učet a mam tam uvedeno spravce pocitace

doplněno 22.07.09 14:02:

Alfe tak jsem se proklikal podporou Microsoftu až ke konečné položce v registrech .

... User Shell Folders ale problem nastal v tom že v pravém okně nemohu oevřit položku Common Administrative Tools ,protože ji tam nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]