Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype a blokování přátel

Od: kocicka14 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , chci se zeptat když si dám někoho v mých prátelích na skype blokovat, jestli se mu něco zobrazí že ho blokuju a ještě se chci zeptat jestli až já budu online jestli on uvidí že jsem online nebo jestli ne. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

2x

Když někoho budete blokovat, pak až Vám onen dotyčný bude chtít poslat zprávu nebo zavolat, objeví se mu zpráva zhruba tohoto znění: "Uživatel není online nebo Vás blokuje." Dále by měl u Vás mít šedý otazníček, který mu nedovolí vidět, zda jste nebo nejste online.

kocicka14
hodnocení

Děkuji mockrát to jsem chtěl slyšet

kocicka14
hodnocení

Ještě bych se chtěla zeptat když si dám neviditelný stav co uvidí přátelé, nebo když se připojím jestli jim to bude něco signalizovat že jsem se připojil ale má neviditelný stav. Ještě jednou dekuji

pu®

Když se dáte na neviditelného, uvidí Vaši přátelé šedý křížek, tj. totéž jako byste byla online. Jediný způsob, jak zjistí, že jste online, je: 1) pošlou vám zprávu a ona dojde, tj. nezobrazí se jim "zpráva nedoručena, uživatel není online"; 2) když vám zavolají. Já tak někdy naháním maminku, furt se schovává, tak jí pak musím prostě zkusit volat, i když je "našedo" - a ono to dost často jde *smich* Hezké skajpování *klik*

doplněno 20.07.09 17:14:

a ještě k tomu připojení - když se připojíte a budete jako neviditelný, podle mě by jim to nemělo signalizovat nic, ale v tomhle si jistá tedy nejsem. Ne každý má taky nastaveno upozorňování na připojení přátel. Ale jak jsem koukala, tak skajp nabízí možnost "upozornit, až je někdo online", takže se domnívám, že i pokud toto někdo má aktivováno, upozorní ho to pouze na kontakt, který je "celý zelený", tj. plně online.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]