Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava Windows

Od: j* odpovědí: 6 změna:
Ahoj potřebuju poradit chci opracit Windowsi ale vždycky dyž už sem skoro u opravování tak mi to napíše že to chce heslo Administrators v biosu sem našel kolonku kde by se mělo dát zmněnit ale mě to nejde takže tam vlastně žádný heslo není a nejde tam dát ani nový nevim co stim

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

j*
hodnocení

teda opravit

hodnocení

0x
heslo do BOISU je na jine veci nez jsou Win.
Abyste mohl Win preinstalovat musite byt prihlaseny jako administrator (tyka se to Win2000 nebo XP), jinak na to nemate pravo.
j*
hodnocení

no jo ale já už se nemůžu dostat do windowsu jwnom do biosu dál mě to nepustí

derek*
hodnocení

0x
Zda se mi ze se tu mota plno veci dohromady ...
OPRAVOVANI windowsu se dela pres normalni nabootovani z instalacniho disku - je tam na vyber krome Instalace (pod klavesou tusim F3) i Oprava, ta je pod R . Takhle jsem opravu vzdy delal ja - na W2k, WXP i WXP SP1.
j*
hodnocení

jo já sem to normálně nabootoval ale chce to po mně heslo adminitrators
kujik
Máš ty windows legálně? Zkoušels to zanést do opravny?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]