Nejste přihlášen/a.
zdravím, od prvního spuštění hry Quake4 vypadá moje obrazovka takhle
a to i když vypnu/zapnu počítač a změním zobrazovací frekvenci. čím to je? dá se to nějak spravit? directX? zničený monitor? zničená grafická karta? dík za radu
doplněno 18.07.09 08:53:monitorem to není, dělá to i na druhém monitoru to samé. přeinstalovat ovladač grafické karty? co byste mi doporučili za ovladač pro graf. kartu ATI RADEON X800 GTO? bude nějaký problém při instalaci? většinou mi podobná operace zabere minimálně půl dne
doplněno 18.07.09 08:55:když spusím ATI Catalyst Centre, jakože bych něco nastavil na tý grafice, tak se otevře jen takový poničený okno malý, je to rozbitý.
doplněno 18.07.09 09:06:odinstaloval jsem ovladač ke grafice, když ho chci reinstalovat (9-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu), napíše to že to jde jen v Administrator modu. ten zapnu jk ve Woknech? vždycky na začátku se přihlašuju jako Administrator s heslem.
doplněno 18.07.09 09:38:i když dám na ten instalační soubor ovladače pravý klik, Spusit jako, vyberu Administrator, zadám heslo, chvíli to instaluje a pak "Setup will only run in Administrator mode. Setup is aborting". je to můj domácí počítač, dá se nějak zrušit uplně aby mě to neotěžovalo nikdy podobnými rádobyochrannými bezpečnostními vychytáfkama? dík
Hele vidim, že máš xpčka, takže start/odhlásit. Nebo start/vypnout/odhlásit uživatele xxxx pak se přihlásíš jako administrator, pokud tam máš tu grafickou obrazovku s přihlášením tak dáš ještě ctrl+alt+del a to 2 krát, pak se ti ukáže negrafická verze a napíšeš administrator a jeho heslo
zkusim. a když to dělá ty šmouhy i po odinstalování ovladačů? (čili v režimu kdy to jede asi přes integrovanou grafiku?) tak to není tím ovladačem?
Jede to přes tu samou grafiku, akorát se základním ovladačem.
NEPŘIHLÁSIL SES JAKO ADMINISTRATOR! 2x ctrl+alt+del dáváš na přihlašovací ovrazovce, přečti si to znovu.
doplněno 18.07.09 11:23:Ovladače: support.amd.com/...
stačí se prolikat na ty správné
Já měl jednou podobný problém, když mi na grafice odcházela paměť. Tady to snad bude jednodušší, když to dělá i na té integrované. Nemá náhodou ještě přetaktovaný PC?
přetaktovaný nemám. dělá to to samý i po reinstalu nejen grafického ovladače ale i celých Windows XP. už v uplně uvodní obrazovce po zapnutí PC jsou ty pixely rozbitý.
ad integrovaná graf.: to jsem si jen tipnul, nezkoušel jsem uplně vyndat tu grafárnu, jestli řikáte že to jede i po odinstalování ovaldače přes tu "externí" grafiku na základní ovladač tak to asi tak bude. čili poškozená paměť na grafické kartě myslíte?
No pokud to dělá ty "obdélníčky" ještě před startem Windows, tak tam žádná změna ovladačů nepomůže. V tom případě "něco" odešlo přímo na grafice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.