Nejste přihlášen/a.
Nastavila jsem si spamový filtr u seznamu - když obsahuje alespoň jeden výraz - předmět - slova: slevy, slevomat, půjčky, zdarma.
a druhý filtr totéž, jen s tím, že když to obsahuje zpráva.
Přesto dále dostávám další mejly s přesně těmi slovy, které mám ve filtru - co dělám pro pána jána špatně? Poradíte mi někdo, už jsem zoufalá. 10 spamů za den. Děkuji.
Dobrý den, nemáte na Seznamu zadánu tu volbu, že chcete zasílat novinky z těchto oblastí?
Já jsem tuto volbu zrušil a žádný filtr nepoužívám - přesto nic neobtěžuje. Zdravím!
Dobrý den, po přihlášení na Seznamu - nahoře je volba Nastavení a pak v tabulce dole Informační servis (tam nesmí být žádný křížek). Ty filtry zrušte - horší už to asi nebude.
A to nastavení uložit. Zdravím!
Tak už jsem to zkontrolovala, ale nemám tam žádný křížek...Mě to rozum nebere. Mám zadané filtrování na klíčová slova, tak by mi prostě chodit neměli, ale asi to spíš nefunguje.
Dobrý den, možná to není klasický spam, ale někde jste na některých stránkách nebo v eshopu zadala zasílání novinek. V každém takovém mailu je zase upozornění na možnost jak to zrušit. Jak jsem psal, tak já poštu nefiltruji a spam dostávám minimálně (vlastně to ani nestojí za řeč). Také není dobré všude hned uvádět svou adresu. Pak si ji někdo rád zařadí pro spamování. Jinou radu nemám. Zdravím!
Čímž jsi bene popsal klasický spam, akorát se tak netváří, přesto je to spam.
Moje rada asi nebude oceněna zvlášť pokud funguje seznam mail nějaký ten pátek ale doporučím přejít a tudíž si vytvořit mail na Gogolu.Přijde 1 slovy jeden spam či reklama týdně, a to mám mail na Gogolu relativně známý, na osobní mail mi to ani nechodí...
Navíc registrací mailu na Gogole získáte přístup k G+(googlacka )obdoba facebooku, přihlašovací údaje do chrome(prohlížeč) který má co nabídnout, přihlašovací údaje na youtube což dovolí ukládat oblíbená videa, hodnotit, sledovat svou historii, popř. videa nahrávat, získáte registraci do googledrive což virtuální disk kde můžete mít dokumenty, obrázky atd.. a kdekoliv na světě je spravovat, dostanete se tím i do služby blogger(blogspot) který je taktéž pod Gogolem tudíž si člověk může blogovat, získáte registraci do služby panoramio což znamená pokud fotíte na výletech či jinde pěkné fotky můžete je tam nahrát a Gogole je dodá do map, získáte registraci do googlemaps a můžete tak uložit hledaná místa, získáte tím i registraci fo gooleearth, do Gogole rss a dalších služeb.
Nabízí se toho relativně dost i když je mi jasné že z toho bude běžný uživatel používat minimum...
Za zkoušku to stojí... reklamu googlu nedělám, jen jsem s těmito službami velice spokojen, tak proč ne někdo další...
Narozdíl od Hangara si neumím představit, k čemu bych vyjmenované (a další) služby Google využil, takže poradím z opačné strany ´spektra´:
- založ si nový mailbox lhostejno kde a lidem, jejichž maily chceš přijímat, jej oznam
- na tomto mailu si dej adresy všech, jejichž maily chceš přijímat, do Adresáře
- na tomto mailu si nastav Filtr Odesilatel je v mém adresáři - Pošli kopii na nový email
- tento mail používej jako ´spamový´ (nedůležitý) a jen občas jej promaž, případně - pokud sem budeš chtít dostávat maily z další ´podezřelé´ adresy, ji doplň do adresáře
- nový mail nepoužívej pro registrace na webech apod., ale jen jako ´svůj´ soukromý (obchodní, pracovní...)
Záleží na tom, kde všude svůj e-mail zadáváte.
A samozřejmě i na nastavení filtru. Co má Seznam udělat s e-maily, které na základě Vašeho filtru odchytne?
Já nastavuju mazání a téměř žádný spam mi nechodí (cca 1 za čtvrt roku).
Vyzkoušejte různá nastavení, je možné, že budete muset zadat filtrů více (já jich mám asi 20).
Dívám se na nastavení filtrů, ale možnost vybrat "alespoň jeden výraz" tam nevidím. Vybrat můžu Všechny/Alespoň jednu/žádnou PODMÍNKU, kdy se má nějaká akce provést. Výraz se tam zadává přesně ve tvaru, který má filtr hlídat, tedy ve vašem případě bude hledat celý výraz "slevy, slevomat, půjčky, zdarma", ne jen jeho část. Musíte nastavit filtr pro každé jednotlivé slovo zvlášť.
Pokud se dívám na stejné nastavení jako vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.