Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi zvuk

Od: pavoucak odpovědí: 7 změna:

Zdravim,chtel bych poradit..nejde mi zvuk v pocitaci:( vubec nevim proc..nevite co stim prosim?..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myslíš si, že jde k takhle obecne položené otázce dodat konkrétní odpověď?
- máš repráky?
- Repráky jsou v zásuvce a zapnuté?
- jsou repro zapojené v pc? Bude to asi zelený konektor
- jsou naistalované ovladače na zvukovou kartu?
- vidíš u hodin obrázek repráčku?
- když poklepeš na repráček tak neni tam zvuk ztlumený?
- fungovalo to vůbec někdy?

pavoucak
hodnocení

Všechno je v poradku..repraky jsou zapojene..Zvuk najednou prestal fungovat..Nevim proc.

Myslel jsem, že ti to dojde a dodáš alespoň podrobné informace.

Zvuk tedy ztlumený ve windows neni? Do správce zařízení jsi se díval? Ovladače jsou přeinstalovaný? Repráky ozkoušený někde jinde?...

stela19*

nejde mi zvuk na pc zkousel jsem mp3 hry i filmy a nejde zvuk ale proc vsechno jsem prosel ale bez uspechu cau radek

sondaw*

Neodpovídáš na to, na co se tě ptáme, šel zvuk někdy normálně? Jen tak zničeho nic přestal fungovat? Zkoušels obnovení systému?

stela19*

nejde mi zvuk bedynky fungujou mam je i dobre napojene a vsechno jsem prosla tkzv; zvukovy system ale nejde mi to cau stela prosim porad moc to specha ;;;;;;

sondaw*

Nezlob se, ale z těch informací nejde nic moc poznat ani potom poradit. Co znamená, že jsi všechno prošla a je to v pořádku, jak všechno a jak víš, že je to OK?

Co obnovení systému, nepíšeš nic

Jaký máš OS?

Omlouvám se, že píši jednou v ženském, potom v mužském rodě, jednou jsi radek, potom stella, kdo se v tom má vyznat - ale to není důležité

Zkoušelas aktualizovat ovladače zvukovky? Asi ano, když jsi všechno prošla a je OK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]